Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 09:26

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (20/6)

Γράφτηκε από την

 

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα μπορεί να σου φέρει ανεπιθύμητους ή «σκοτεινούς» μουσαφίρηδες κι αν σου κτυπήσει κάποιος/α άγνωστος/η την πόρτα, μην ανοίξεις! Επιπλέον, μπορεί να προκύψουν αποχετευτικά προβλήματα στον χώρο σου. Παράλληλα, η ημέρα δεν προσφέρεται για μετακινήσεις και γενικότερα εξωστρεφείς δράσεις, αφού μπορεί να σου τύχει η «κακιά στιγμή».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios


Ταύρος

Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα δημιουργεί ένα «κατασκοπευτικό» κλίμα στην καθημερινότητά σου κι είναι πιθανό να σε παρακολουθήσει κάποιος/α με κακό σκοπό, ενώ δεν αποκλείεται να γίνεις μάρτυρας ενός δυσάρεστου σκηνικού ή να λάβεις μια άσχημη είδηση. Από την άλλη πλευρά όμως, ασκώντας το ερευνητικό σου δαιμόνιο, θα φτάσεις σε κρυμμένες αλήθειες.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros


Δίδυμοι

Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα σου ζητά να μην ρισκάρεις οικονομικά, αφού το «όλα ή τίποτα» μάλλον θα καταλήξει στο… δεύτερο! Επιπλέον, πρόσεξε μήπως ήδη κάποιος/α σου παίζει παιχνίδια με σκοπό να σε κατευθύνει εκεί που θέλει. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα μπεις στον πειρασμό να αλλάξεις ριζικά το status σου, μέσα από «μια συμφωνία με τον διάβολο».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi


Καρκίνος

Με την αντίθεση Άρη-Πλούτωνα καλείσαι να στείλεις «στον αγύριστο» τα πάθη, τις εμμονές σου αλλά και τις όποιες αυτοκαταστροφικές σου τάσεις, δίνοντας έμφαση σε μια νέα αρχή που ανατέλλει στην ζωή σου και έχει όλες τις προδιαγραφές για να πετύχει. Επιπλέον όμως θα έχεις να αντιμετωπίσεις και «τοξικές» καταστάσεις στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos


Λέων

Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα σε θέλει πιο υποψιασμένο, αφού φαίνεται πως γίνονται αρκετά πράγματα πίσω από την πλάτη σου, ίσως μάλιστα να σε «θάβουν» εν απουσία σου. Επιπλέον, πρόσεξε το τι τρως και πίνεις, αφού μπορεί να εκτεθείς σε κίνδυνο, ενώ αν αντιμετωπίζεις κάποιο θέμα υγείας, απαιτούνται ριζικές λύσεις.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon


Παρθένος

Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα σε θέλει πιο καχύποπτος/η απέναντι σε «όψιμες» φιλίες και συλλογικές προσπάθειες… αγνώστου προελεύσεως, αφού οι προθέσεις κάποιων υπαγορεύονται από την ζήλεια ή τον φθόνο. Επιπλέον είναι πιθανό να διακοπεί οριστικά μια τρέχουσα φιλία σου για λόγους «ανωτέρας βίας».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα σε καλεί να καταπολεμήσεις το κακό από την ρίζα του κι αν χρειαστεί να «ξεκόψεις» οριστικά από άτομα που σε βλάπτουν ή στοχεύουν στην χειραγώγησή σου. Ίσως μάλιστα να κλείσει οριστικά ένας κύκλος στην καριέρα σου και όχι κάτω από ομαλές συνθήκες αλλά σε κάθε περίπτωση οφείλεις να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ενδέχεται να δεις ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο, ενώ μπορεί να σου ζητηθούν κάποιες πληροφορίες που –σωστά- υποψιάζεσαι ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν για… καλό σκοπό! Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα έχεις την ευκαιρία να εντρυφήσεις σε γνώσεις και μυστήρια «για λίγους». Παράλληλα, ίσως χρειαστεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με άτομα που κινούνται στην παρανομία.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios


Τοξότης

Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα φέρνει τετελεσμένα στα οικονομικά σου, πρόσεξε όμως μήπως «μπλέξεις» και με άτομα ή κύκλους που δεν δίνουν ποτέ κάτι χωρίς να πάρουν κάποιο «βαρύ» αντάλλαγμα. Κι αν το ζητούμενο είναι να κάνεις μια νέα αρχή, σκέψου και το ενδεχόμενο να αφήσεις οριστικά πίσω σου ένα οικονομικό μοντέλο που σε κάνει δέσμιο/α συμφερόντων και μηχανισμών.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis


Αιγόκερως

Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα ορίζει μια κρίσιμη καμπή, κατ’ αρχάς στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως όμως να σημάνει και κάποιες εφ’ όλης της ύλης σημαντικές εξελίξεις, που σταδιακά θα σε κάνουν… άλλον άνθρωπο! Και σίγουρα το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε μια τέτοια φάση είναι το να «κολλήσεις» στο παρόν ή το παρελθόν, αρνούμενος/η να πας μπροστά.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros


Υδροχόος

Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα μπορεί να βάλει τέλος σε έναν κύκλο εργασιών, ενώ δεν αποκλείεται να πέσεις θύμα μιας «καρφωτής» ή συνωμοσίας και μάλιστα από ένα πρόσωπο που σε εκδικείται. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα έχεις την ευκαιρία να καταλάβεις την θέση κάποιου/ας που την… έχασε! Επιπλέον, σε θέματα υγείας φαίνεται πως έφτασε η «ώρα μηδέν».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos


Ιχθύες

Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα σε κάνει πολύ πιο επιρρεπή σε πάθη κι ίσως να έχεις μια «κολασμένη» εμπειρία, ενδέχεται όμως να σου αποκαλυφθεί και κάτι για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που δεν θα σου αρέσει καθόλου, με πιθανή συνέπεια την αναπροσαρμογή ή ακόμη και την διακοπή της σχέσης σας. Βέβαια μπορεί να γίνει ένα «κλικ», που θα απελευθερώσει την δημιουργικότητά σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes