Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 09:28

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (25/6)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (25/6)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Σήμερα μπορεί να έχεις μια γόνιμη επαφή με την Παράδοση ή με άτομα που την υπηρετούν, ενώ καλείσαι να φροντίσεις για το σπίτι και την οικογένειά σου, ιδιαίτερα αν δεχθείς ανάλογες περιποιήσεις από τους οικείους σου. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον Ταύρο αλλάζει τα δεδομένα στα οικονομικά σου, με τις εκπλήξεις και τις εξαιρέσεις να έχουν τον πρώτο λόγο.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios


Ταύρος

Ήλιος, Ερμής και Άρης στον Καρκίνο οδηγούν τα βήματά σου σε στέκια και άτομα που σου θυμίζουν πολλά, ίσως μάλιστα να ξαναζήσεις κάποιες καταστάσεις μέσα σε μια ιδιαίτερη συγκινησιακή φόρτιση. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στο ζώδιό σου… επιμένει στο να ανανεωθείς, ερχόμενος/η σε επαφή με άτομα ή κύκλους που ξεχωρίζουν για τον τρόπο ζωής τους.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros


Δίδυμοι

Μπορεί να σου επιστραφούν χρήματα ή να σου γίνει ένα δώρο από εκείνα που έχουν ανεκτίμητη συναισθηματική αξία. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον Ταύρο αλλάζει το σκηνικό στα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να υπάρξουν απρόβλεπτες αντιδράσεις, από άτομα που θα περίμενες να σε στηρίξουν, από την άλλη πλευρά όμως θα έχεις την υποστήριξη κάποιων «ξένων».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi


Καρκίνος

Οι τρεις πλανήτες στο ζώδιό σου ενεργοποιούν τις άμυνες σου και είναι πιθανό να «κλειστείς». Επιπλέον, σε κάνουν πολύ πιο συναισθηματικό/η, με συνέπεια να μην αντιδράς λογικά και να είσαι επιρρεπής σε εξαρτήσεις, αυτό όμως είναι που θα σε… ρίξει σε μια ζεστή αγκαλιά! Την ίδια στιγμή βέβαια, ο Ουρανός στον Ταύρο σε καλεί να «σπάσεις» φόρμες και ταμπού κι εδώ υπάρχει μια μεγάλη αντίφαση..
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos


Λέων

Καλείσαι να προσανατολιστείς σε παραδοσιακές αγωγές για την σωματική και ψυχική ευεξία σου, ενώ μπορεί και να σου αποκαλυφθεί το παρασκήνιο μιας οικογενειακής ή προσωπικής υπόθεσής σου. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον Ταύρο σε καλεί να κάνεις πράγματα, που μπορεί μεν να σε ξενίζουν, στην πορεία όμως θα διαπιστώσεις ότι βρίσκουν μια αναπάντεχη ανταπόκριση.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon


Παρθένος

Ο «συνωστισμός» πλανητών στον 11ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να συμβάλλει στην αναθέρμανση μιας φιλίας, αλλά και την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια με παραδοσιακό αντικείμενο ή την αναβίωση μιας παλιάς δραστηριότητάς σου. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον Ταύρο σε ωθεί να αλλάξεις κάτι στην εξωτερική σου εμφάνιση, ώστε να προκαλέσεις το ενδιαφέρον κάποιου/ας.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos


Ζυγός

Αναζητάς δοκιμασμένες λύσεις αλλά και «πλάτες» που θα σου προσφέρουν μια σχετική ασφάλεια. Επιπλέον, πολλά εξαρτώνται από το συναισθηματικό «δέσιμο» και τους κοινούς δεσμούς, ίσως μάλιστα να γίνεις ο… ώμος που θα ακουμπήσει κάποιος/α για να κλάψει! Παράλληλα βέβαια, καλείσαι να εφαρμόσεις κάποιες «αδόκιμες» πρακτικές στα οικονομικά σου, αφού οι «συνήθεις» δεν πρόκειται να αποδώσουν.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos
Σκορπιός

Οι τρεις πλανήτες στον Καρκίνο σε φέρνουν πιο κοντά με συγγενικά πρόσωπα, ενώ δημιουργεί και μια ιδιαίτερη θαλπωρή με άτομα που βρίσκονται μακριά σου και θα ήθελες… πολύ να είναι δίπλα σου! Επιπλέον, είναι πιθανό να ξαναζήσεις καταστάσεις του παρελθόντος. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός απέναντί σου, σε θέλει… πιο πρόθυμο να ανοίξεις νέους δρόμους στην ζωή σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Οι τρεις πλανήτες στον Καρκίνο σε ωθούν να εξασφαλίσεις… όσα περισσότερα γίνεται και σε αυτήν την προσπάθειά σου θα έχεις σύμμαχο και αρωγό την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να λάβεις ένα κληροδότημα. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον Ταύρο «ταράζει τα νερά» στα εργασιακά σου και προκειμένου να πέσεις εσύ θύμα κάποιου αιφνιδιασμού, είναι προτιμότερο να προλάβεις τις εξελίξεις.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Οι τρεις πλανήτες στον Καρκίνο σε κάνουν… ανεξήγητα συναισθηματικό/η και «ψυχοπονιάρη/α», ενώ μπορεί να σε φέρουν πιο κοντά με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που ως «περπατημένα» κατέχουν μια ειδική γνώση-τέχνη ή ξέρουν πολύτιμα μυστικά. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο προοιωνίζει σχέσεις ή κοινωνικές δράσεις μέσω των οποίων θα αναδείξεις τις πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros


Υδροχόος

Οι τρεις πλανήτες στον Καρκίνο δημιουργούν ένα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα στην καθημερινότητά σου, -που σημαίνει ότι οι αγκαλιές είναι πιο αποτελεσματικές από τις κριτικές- ενώ ως προς τα θέματα υγείας, που τυχόν σε απασχολούν, σε καλούν να καταφύγεις σε μια παραδοσιακή θεραπεία. Παράλληλα βέβαια, καλείσαι να αλλάξεις ρότα σε περιουσιακά και οικογενειακά θέματα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Οι τρεις πλανήτες στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε κάνουν ακόμη πιο ευαίσθητο/η σε συναισθηματικά ζητήματα κι εδώ είναι που η εμψύχωση και η αγκαλιά σου σε αγαπημένα σου πρόσωπα θα «πιάσει τόπο»! Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο πριμοδοτεί σπάνιες στιγμές στα πλαίσια μιας εξόδου ή ενός ταξιδιού, ενώ μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER