Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019 09:26

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (15/7)

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο Κρόνος στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει σε μια μάλλον δύσκολη θέση, αφού θα πρέπει να περιορίσεις τις βλέψεις σου και να προσαρμοστείς σε αντικειμενικούς περιορισμούς. Επιπλέον, μπορεί να εισπράξεις μια άρνηση από ένα ισχυρό πρόσωπο ή να «σε κάνει σκουπίδι». Παράλληλα, υπάρχουν συναισθηματικά «πάνω- κάτω», κατακτήσεις αλλά και «χυλόπιτες» ή… μπόλικες ζήλειες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Με τον Άρη στον Λέοντα καλείσαι να επικεντρωθείς στα του οίκου σου, αφού ενδέχεται να προκύψουν ποικίλες εντάσεις και επείγοντα περιστατικά. Είναι μάλιστα πιθανό να υπάρξει μια ρήξη με έναν δικό σου άνθρωπο κι εδώ να θυμάσαι πως η εμπλοκή συγγενών θα κάνει τα πράγματα χειρότερα. Παράλληλα, ο Κρόνος ευνοεί τις μελέτες και τις πνευματικές αναζητήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με τον Άρη στον Λέοντα η καθημερινότητά σου αποκτά έναν πιο παθιασμένο χαρακτήρα, με εκατέρωθεν διαξιφισμούς, που είτε υποκρύπτουν ένα ανεκπλήρωτο ερωτικό ενδιαφέρον, είτε μια ζήλεια για πράγματα που έχεις εσύ και δεν έχουν κάποιοι/ες άλλοι/ες. Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορείς να «ξεδώσεις» μέχρι… τελικής πτώσεως! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Κρόνος απέναντί σου μπορεί να φέρει μια «αναγκαστική» συνεργασία όπου θα χρειαστεί να «κάνεις σκόντο» σε μερικά από τα προαπαιτούμενα σου. Θα ήταν ωστόσο πολύ πιο λειτουργικό για σένα το να δράσεις υπολογίζοντας μόνον στις δικές σου δυνάμεις, όσο κι αν αυτό σου στοιχίσει σε χρόνο. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα φέρνει… ανισορροπίες στα οικονομικά σου. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ρίχνει εμφατικά στον «στίβο» της ζωής, προκειμένου να πετύχεις άμεσα και γρήγορα τους στόχους σου, να θυμάσαι όμως ότι γίνεσαι πιο επιρρεπής σε προσωπικά πάθη και καβγάδες, γι’ αυτό προσπάθησε να αποσυμπιέσεις την κατάσταση και μην «προσβάλλεσαι» με το παραμικρό! Παράλληλα, ο Κρόνος στον 6ο ηλιακό οίκο σου, δυσκολεύει κατά τι τα εργασιακά σου. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Κρόνος στον 5ο ηλιακό οίκο σου φέρνει στο προσκήνιο άγχη και προβλήματα αγαπημένων σου κι από πλευράς σου δεν έχεις παρά να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο μαζί τους, αποφεύγοντας να κριτικάρεις, αφού σε αυτήν την φάση προέχει η συμπαράστασή σου. Επιπλέον, να θυμάσαι πως σήμερα η τύχη σου… λείπει σε διακοπές! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Κρόνος στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε αναγκάζει να ασχοληθείς με την διευθέτηση θεμάτων σχετικών με το σπίτι ή την οικογένειά σου, όπου το κλίμα μπορεί να χαλάσει εξ αιτίας κάποιων άτυχων συγκυριών. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να βάλεις σε μια τάξη τον χώρο σου, πετώντας εκείνα που δεν χρειάζεσαι, όχι όμως για αγορές οικοσκευής. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Άρης στον Λέοντα δίνει νέα ώθηση στις φιλοδοξίες σου, φαίνεται μάλιστα να διέπεσαι από ένα πάθος για το καλύτερο, κάτι όμως που μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά και σε σχέση με καθαρά προσωπικές υποθέσεις αφού «η εξουσία είναι το καλύτερο αφροδισιακό»! Παράλληλα, ο Κρόνος θα σε δικαιώσει σε σχέση με επιφυλάξεις που είχες εγείρει για πρόσωπα και πράγματα. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να «ξεδώσεις» μέσα από μια εκδρομή ή μια έξοδο, κάτι όμως που θα συνδυαστεί με «σκανδαλιστικές» καταστάσεις και «τρελά» έξοδα, εξ αιτίας ανταγωνισμών. Ίσως μάλιστα μια παθιασμένη συζήτηση να καταλήξει στο κρεβάτι! Παράλληλα όμως, υπάρχουν και ακάλυπτες οικονομικές υποχρεώσεις στις οποίες θα πρέπει να δώσεις την δέουσα σημασία για να μην εκτεθείς. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε ρίχνει σε μελαγχολικές σκέψεις, αφού κάποια πράγματα που είχαν ξεκινήσει καλά, φαίνεται να σκοντάφτουν, ενώ δεν αποκλείεται να στερηθείς κάποιων μέσων, που υπολόγιζες. Επιπλέον, θα χρειαστεί «να πάρεις επάνω σου» ευθύνες που δεν σου αναλογούν, προκειμένου να «σπάσεις» την κακή εικόνα που αποκόμισε για σένα ένα ισχυρό πρόσωπο. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Άρης στον Λέοντα φέρνει αναταράξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου είναι μάλιστα εύκολο η κατάσταση να «ξεφύγει» εξ αιτίας μιας αντιζηλίας. Στον αντίποδα βέβαια, δεν αποκλείεται να λάβεις εμφατική στήριξη από ένα πρόσωπο, που έχει… κι άλλου είδους βλέψεις για σένα! Παράλληλα, κάποια από τα τεκταινόμενα του παρασκηνίου που θα μάθεις, μπορεί να μην σου αρέσουν. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Άρης στον Λέοντα αποσταθεροποιεί κάποιες από τις λειτουργίες του οργανισμού σου, μπορείς όμως να επικεντρωθείς σε ένα εντατικό πρόγραμμα διατροφής, που θα έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Μπορεί ακόμη να υπάρξει μια αναμπουμπούλα στην δουλειά σου, εξ αιτίας ερωτικών αντιζηλιών, που ψάχνουν να βρουν τα… προσχήματα για να εκδηλωθούν! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes