Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019 09:20

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (17/7)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (17/7)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Με την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου κάποια επιτακτική υποχρέωση μπορεί να σε φορτώσει με άγχος αλλά και να σε πιέσει να βρεις μια λύση σε ένα θέμα που χρονίζει και σχετίζεται με τον χώρο σου ή την οικογένειά σου. Ωστόσο, ίσως υπάρξει και μια περιουσιακή εξέλιξη που θα σε απογοητεύσει. Παράλληλα, καλείσαι να ασχοληθείς με λεπτομέρειες, σχετικές με τη δουλειά ή την καθημερινότητά σου. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Με την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου να φέρνει αναποδιές στις επαφές ή τις μετακινήσεις σου οφείλεις να κινηθείς προνοητικά, ενώ είναι προτιμότερο να καθυστερήσεις ή ακόμη και να απορρίψεις ένα σχέδιο, παρά να μπεις σε μια άγονη διαδικασία. Επιπλέον, στις επαφές και τις μετακινήσεις σου αναμένονται εμπόδια και αναποδιές. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου η ημέρα προσφέρεται περισσότερο για δουλειά και όχι για χαλάρωση ή διασκέδαση. Καλό είναι επίσης να περιοριστείς στα εντελώς αναγκαία, μεριμνώντας κυρίως για την κάλυψη των βασικών αναγκών σου και να δώσεις προτεραιότητα στις οικονομικές υποχρεώσεις σου, αφού έτσι κι αλλιώς οι αγορές σου δεν θα έχουν ευτυχή κατάληξη! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Με την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να… σοβαρευτείς και να πάρεις τις αποφάσεις σου, περιορίζοντας ενδεχομένως κάποιες από τις ελευθερίες σου, αυτό όμως είναι ότι το πιο ρεαλιστικό για σήμερα. Επιπλέον αν ξεκινήσεις κάτι σημαντικό θα βρεις μπροστά σου σημαντικά εμπόδια ή ισχυρές αντιστάσεις, γι’ αυτό μην ξανοίγεσαι. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου σε «φορτώνει» με περισσότερες δουλειές, σου ζητά μάλιστα να είσαι πολύ πιο προσεκτικός/η και υπεύθυνος/η τόσο στα λόγια όσο και στα έργα σου. Άσε λοιπόν κατά μέρος κάθε σκέψη για διασκέδαση ή χαλάρωση. Επιπλέον, καλό είναι να μην υπερβείς τις αντοχές σου κι αν σε ταλαιπωρήσει μια αδιαθεσία, μην την υποτιμήσεις. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου φέρνει απογοητεύσεις αλλά σε κάθε περίπτωση οφείλεις να φερθείς ακριβοδίκαια στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και σε αυτό δεν χωράνε ούτε φιλίες, ούτε «ρουσφέτια»! Επιπλέον, η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια μπορεί να συνοδευτεί από την ανάληψη μιας δυσανάλογης ευθύνης, που καλό είναι να αρνηθείς, αφού αντί για ευχαριστίες θα εισπράξεις μόνον κριτική! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις κι εμπλοκές, είτε στην καριέρα σου, είτε σε έναν κεντρικό στόχο σου, κατά τα άλλα όμως οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις τρέχουν και θα ήταν λάθος να φανείς ασυνεπής ή αδιάφορος/η, αφού μπορεί να κριθείς αυστηρά. Επιπλέον όμως φρόντισε να μην φορτωθείς με καθήκοντα άλλων αλλά να «μοιράσεις παιχνίδι». 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Μπορεί να δυσκολέψουν αρκετά οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα αν έχουν ψυχαγωγικό χαρακτήρα, ενώ σε όλες τις υποθέσεις σου οφείλεις να επιδείξεις την δέουσα υπευθυνότητα ή υπομονή, όσο και αν… πλήττεις! Επιπλέον, ένα συγγενικό σου πρόσωπο περνά δύσκολα. Παράλληλα, καλείσαι να μην αφήσεις στην τύχη τους τα εργασιακά σου, αντίθετα οφείλεις να προβείς σε πρακτικές λύσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Σήμερα, είναι πιθανό να πιεστείς ή στενοχωρηθείς από ένα οικονομικό θέμα, που δεν εξελίσσεται όπως θες. Επιπλέον, η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου σε θέλει πολύ πιο «σφιχτό/η» στην διαχείριση των χρημάτων σου, αφού όλο και κάποια έκτακτη υποχρέωση θα προκύψει. Από την άλλη πλευρά μπορείς να πουλήσεις κάτι που σου «περισσεύει» αλλά και να βάλεις μια τάξη στα οικονομικά σου. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Με την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου οι άλλοι σου ζητούν να κάνεις πολύ περισσότερα από αυτά που υποχρεούσαι κι αν δεν βάλεις έγκαιρα τα όρια σου, θα τα πάρεις όλα επάνω σου, χωρίς να ωφεληθείς σε κάτι. Από την άλλη πλευρά βέβαια ίσως κληθείς να συμπαρασταθείς σε έναν «δικό σου» άνθρωπο, που περνά δύσκολα. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου σε πιέζει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε ένα θέμα υγείας, ώστε να μην ταλαιπωρηθείς τόσο άμεσα όσο και μελλοντικά, δείχνει μάλιστα αναγκαίο να περιορίσεις διατροφικές συνήθειές, που σε βλάπτουν. Επιπλέον, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις εμπόδια, καθυστερήσεις και τεχνικά προβλήματα στις επαγγελματικές συναλλαγές σου. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Με την αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου καλό είναι να ξεχάσεις για την ώρα όλα εκείνα τα ωραία που θα ήθελες και σε ευχαριστούν, αφού, οφείλεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου ή να δώσεις τις συμβουλές σου για ζητήματα τρίτων. Επιπλέον, κράτα μικρό καλάθι και μην ενθουσιάζεσαι, αφού κάπου υπάρχει πρόβλημα και δεν το βλέπεις. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes


NEWSLETTER