Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019 09:20

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (19/7)

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στον Υδροχόο θα σε φέρει σε επαφή με ομάδες και άτομα που κινούνται σε μια πρωτοποριακή κατεύθυνση κι εδώ είναι που ισχύει το «κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι», ίσως μάλιστα με την δική σου συνδρομή να πάρουν σάρκα και οστά σχέδια για το αύριο! Παράλληλα, ενδέχεται να παρασυρθείς σε οικονομικές επιλογές ή αγορές που δεν καλύπτουν βασικές ανάγκες.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios


Ταύρος

Έρχονται ανατροπές ή εκπλήξεις στην καριέρα και την κοινωνική σου ζωή, ευχάριστες μεν αν τα «έχεις βάψει μαύρα» και δεν περιμένεις από πουθενά βοήθεια, δυσάρεστες όμως, αν θεωρείς πως έχεις «δέσει τον γάιδαρο σου». Παράλληλα και ο Ουρανός στο ζώδιο σου απαιτεί αλλαγές, που αν δεν τις προκαλέσεις εσύ, τότε θα… έρθουν για να σε συναντήσουν κι όχι απαραίτητα με τους καλύτερους όρους!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros


Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Υδροχόο ανανεώνει την καθημερινότητά σου μέσα από πειραματικές δράσεις, ένα απρόσμενο ταξίδι ή μια είδηση που θα σε καταπλήξει, ενώ δεν αποκλείεται να ανανεώσεις την εμφάνισή σου, με ρούχα ή αξεσουάρ που… προκαλούν δεόντως τον περίγυρό σου! Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στα εργασιακά σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi


Καρκίνος

Με την Σελήνη στον Υδροχόο έχεις την τάση να προμηθευτείς είδη που δεν είναι πρώτης ανάγκης, ενδέχεται όμως να σου προκύψει κι ένα απρόσμενο κέρδος, που θα «θυσιαστεί» για αυτόν τον σκοπό. Παράλληλα αλλάζουν τα δεδομένα ως προς τις παρέες ή τις φιλίες σου, μέσα από ασυνήθιστες ή καινοφανείς καταστάσεις όπου η «δημιουργική τρέλα» έχει τον πρώτο λόγο.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos


Λέων

Η Σελήνη απέναντί σου ανακατεύει την «τράπουλα» στις σχέσεις σου και μπορεί να σε φέρει σε επαφή με «ξένους», με τους οποίους μοιράζεσαι μια κοινή «τρέλα» και μπορείτε να τα πάτε μια χαρά μεταξύ σας. Αντίθετα όμως ενδέχεται να ξαφνιαστείς δυσάρεστα από τις επιλογές ενός «δικού σου» ανθρώπου. Παράλληλα και ο Ουρανός στον Ταύρο σπέρνει «καινά δαιμόνια» στα επαγγελματικά σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon


Παρθένος

Η Σελήνη στον Υδροχόο αλλάζει τα δεδομένα στα εργασιακά σου και από πλευράς σου δεν έχεις παρά να ελιχθείς στην νέα πραγματικότητα που έτσι κι αλλιώς δεν θα κρατήσει για πολύ. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα pet με σπάνια ή πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά! Παράλληλα ο Ουρανός στον Ταύρο σε ωθεί να ταξιδέψεις και να έρθεις σε επαφή με κόσμο.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos


Ζυγός

Η Σελήνη στον Υδροχόο σου ζητά να επιδείξεις πρωτοποριακό πνεύμα στις επιλογές σου και περισσότερη ανοχή στην διαφορετικότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και την ψυχαγωγία σου, αφού σήμερα οτιδήποτε το συνηθισμένο ή «αναμενόμενο» δεν έχει τύχη. Παράλληλα και ο Ουρανός στον Ταύρο φέρνει τα πάνω-κάτω σε σχέση με οικονομικά ζητήματα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos


Σκορπιός

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να προβείς σε αλλαγές στον προσωπικό σου χώρο, δοκιμάζοντας νέες εφαρμογές και νέα στυλ διακόσμησης. Επιπλέον μπορεί να έχεις μια μάλλον απρόσμενη επίσκεψη στον χώρο σου ή να μεταβείς εσύ σε μια άλλη «έδρα». Παράλληλα και σε ανάλογο «μήκος κύματος», ο Ουρανός απέναντί σου σε… προκαλεί να αναζητήσεις νέες συμμαχίες.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios


Τοξότης

Η Σελήνη στον Υδροχόο πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, σε καλεί όμως να ξεφύγεις από τα «τετριμμένα» και να εμπιστευθείς κάτι νέο ή πρωτοποριακό, είτε ως μέσον, είτε ως προορισμό. Επιπλέον είναι πιθανό να μυηθείς σε ένα γνωστικό αντικείμενο «για λίγους» αλλά και να ανταλλάξεις απόψεις με ¨»ψαγμένα» άτομα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis


Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σου προσφέρει ένα έξτρα εισόδημα ή ένα ξεχωριστό δώρο, μπορείς ωστόσο κι εσύ να κάνεις την έκπληξη σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν όμως περιμένεις κάποιο «σίγουρο» έσοδο, είναι πιθανό να δοκιμάσεις μια δυσάρεστη ανατροπή των δεδομένων. Παράλληλα, έρχονται τα πάνω-κάτω σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις διαπροσωπικές σχέσεις σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros


Υδροχόος

Η Σελήνη στον Υδροχόο εισάγει νέα… ήθη στην προσωπική σου ζωή κι ίσως κάνεις κάτι για πρώτη φορά αλλά σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις θα είναι του γούστου σου.
Αν βέβαια έχεις ανειλημμένες δεσμεύσεις, τότε ο «άνεμος ελευθερίας», που πνέει απειλεί να τις σκορπίσει στα πέρατα της οικουμένης!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos


Ιχθύες

Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει ένα μπαράζ αποκαλύψεων για πρόσωπα και πράγματα, ενώ σε ωθεί να προβείς σε αλλαγές στην διατροφή σου ή σε μια θεραπεία. Παράλληλα ο Ουρανός στον Ταύρο προσπαθεί να σε… εξιτάρει, φέρνοντας ξεχωριστά ενδιαφέροντα, «πικάντικες» ειδήσεις και νέες παραστάσεις στην ζωή σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes