Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019 09:17

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (20/7)

Γράφτηκε από την

 

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο φέρνει μια αναδιάταξη του χώρου σου αλλά και μια «παρένθεση» ως προς την διαμονή σου, κάτι που μπορεί να κρατήσει μέχρι την 1η Αυγούστου περίπου και μέχρι τότε μην λάβεις καμία οριστική απόφαση, είτε για οικογενειακά, είτε για περιουσιακά θέματα. Παράλληλα, μπορεί να διαταραχθούν οι συναισθηματικές ισορροπίες σου και η σχέση σου με ένα αγαπημένο πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Μέχρι και την 1η Αυγούστου ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο σε καλεί να αξιοποιήσεις εναλλακτικές λύσεις που έχεις στο «συρτάρι» και να τσεκάρεις τα πάντα, αφού οι συνεννοήσεις είναι… χάλια κι όλα θυμίζουν «χαλασμένο τηλέφωνο»! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου, φέρνει… γκρεμίσματα και ξεκαθαρίσματα στο σπίτι ή την οικογένειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο σε καλεί να τακτοποιήσεις εκκρεμείς οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος, κάτι βέβαια, που μπορεί να ενέχει και… μπόλικη ταλαιπωρία μέχρι την 1η Αυγούστου αλλά μετά θα «ξαλαφρώσεις»! Παράλληλα, με τον Άρη στον 3ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να «φορτσάρεις», προκειμένου να διεκπεραιώσεις μια σειρά από θέματα της καθημερινότητας.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου σε παραπέμπει σε μια περίοδο προετοιμασίας και σε διαρκείς διαβουλεύσεις ή παλινδρομήσεις, που θα κρατήσουν μέχρι την 1η Αυγούστου περίπου και μέχρι τότε μην πάρεις «τελεσίδικες» αποφάσεις αφού δεν θα «περπατήσουν». Από την άλλη πλευρά όμως θα μπορέσεις να κλείσεις οριστικά κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Τείνει να επανέλθει στο προσκήνιο ένα θέμα υγείας προκειμένου να βρεθεί μια οριστική λύση, μια ανάλογη κατάσταση με πισωγυρίσματα θα επικρατήσει και στα εργασιακά σου μέχρι τουλάχιστον την 1η Αυγούστου που θα αρχίσει να αποκαθίσταται η «κανονικότητα». Παράλληλα, θα τολμήσεις το κάτι παραπάνω, οφείλεις ωστόσο να κινηθείς αποφασιστικά και χωρίς πισωγυρίσματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο αναβιώνει παρέες και ενδιαφέροντα του παρελθόντος, ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις σε ένα reunion, από την άλλη πλευρά όμως μια τρέχουσα φιλία σου μπορεί να μπει στο «ψυγείο» κι όλα αυτά μέχρι και την 1η Αυγούστου. Παράλληλα, οφείλεις να ψάξεις και να βρεις ποιος/α «στήνει» καταστάσεις στην ζωή σου, μήπως και προλάβεις το κακό.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Μέχρι την 1η Αυγούστου, περιπλέκονται οι εξελίξεις σε μια σημαντική υπόθεση ή την καριέρα σου και αναδεικνύονται μια σειρά από… άγνωστα προαπαιτούμενα που πρέπει να καλυφθούν, ώστε να προχωρήσεις απρόσκοπτα στο έργο σου. Παράλληλα, δρομολογούνται έντονες καταστάσεις στις φιλίες και τις παρέες σου, όπου είναι πιθανό να κλείσει οριστικά ένα κεφάλαιο. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Μέχρι την 1η Αυγούστου περίπου, ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να «ξεσκονίσεις» γνώσεις και δεξιότητες που παρέμεναν σε «αχρηστία», στις επαφές και τις μετακινήσεις σου όμως, αναμένονται ποικίλες αναποδιές και καλό είναι να τσεκάρεις δύο και τρεις φορές τα ραντεβού σου. Παράλληλα, καλείσαι να αναλάβεις πρωτοβουλίες, προκειμένου να απαλλαγείς οριστικά από ανταγωνιστές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο σε παραπέμπει σε μια οικονομική πολιτική πρόνοιας και πρόληψης, αφού μέχρι την 1η Αυγούστου περίπου μπορεί να «μπλοκάρει» μια πηγή εσόδων, ίσως όμως να υπάρξει και μια επιστροφή χρημάτων Παράλληλα, ο Άρης στον 9ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να «διαβάσεις πίσω από τις γραμμές», αφού εκεί κρύβεται η αλήθεια. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Είναι πιθανό να μπλοκάρουν κάποιες νέες δραστηριότητες μέχρι την 1η Αυγούστου, στο ίδιο διάστημα όμως θα έχεις την ευκαιρία να ξεμπερδέψεις με παλιές υποθέσεις σου. Επιπλέον, απαιτείται η επανεξέταση των όρων μιας συμφωνίας. Παράλληλα, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε οικονομικά ζητήματα, όπου όμως πολλά πράγματα είναι «στημένα» ή πολύ σκληρά για τα «δόντια» σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο σε καλεί να επικεντρωθείς στις ελλείψεις της δουλειάς σου και την αντικατάσταση εργαλείων ή συσκευών, που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα, με αυτόν τον κύκλο να κλείνει την 1η Αυγούστου περίπου. Παράλληλα βέβαια, θα πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις σε μια σχέση ή συνεργασία σου, αν όμως ξεκινήσεις κάτι νέο, να θυμάσαι πως δεν θα μπορέσεις να «βγεις» εύκολα από αυτό. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο ανάδρομος Ερμής σον Καρκίνο αναβιώνει παρέες και ενδιαφέροντα του παρελθόντος, από την άλλη πλευρά όμως, η σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο θα περάσει σε φάση… υπομονής, μέχρι την 1η Αυγούστου περίπου! Παράλληλα, ο Άρης στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από υποθέσεις που σχετίζονται κυρίως με την δουλειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes