Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 09:27

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (24/7)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (24/7)

 

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε χρίζει το πρόσωπο της ημέρας κι όσο πιθανό είναι να διακριθείς μέσα από την επιτυχημένη ανταπόκρισή σου σε προκλήσεις, άλλο τόσο είναι να βρεθείς σε δύσκολη θέση «κυνηγημένος/η» από αρνητικές συγκυρίες. Βγάλε λοιπόν τον καλύτερο εαυτό σου, ξέροντας πως από αυτό θα εξαρτηθούν πολλά και βέβαια μην νομίσεις ότι θα την… γλιτώσεις κρυπτόμενος/η! 
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Το τρίγωνο Άρη-Δία σε ωθεί να «σπάσεις αβγά» και να πάρεις τις αποφάσεις σου σε ένα περιουσιακό ζήτημα, ενώ αν ψάχνεις για κατοικία ή κάποιο «στέκι» θα βρεις αυτό που ζητάς ύστερα από μια έμπνευση της στιγμής! Ίσως πάλι να προβείς σε εργασίες και μαστορέματα στον χώρο σου, πρόσεξε όμως μην «την πατήσεις» με εύφλεκτα υλικά. 
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Το τρίγωνο Άρη-Δία σε ωθεί να πάρεις αποφάσεις «εδώ και τώρα» αλλά και να διαδώσεις τις ιδέες ή το έργο σου. Ίσως μάλιστα να κάνεις κι ένα έκτακτο ταξίδι, προκειμένου να παρέμβεις άμεσα ή να πείσεις κάποιον/α διά ζώσης! Παράλληλα η Σελήνη στον Κριό διευρύνει τον κοινωνικό κύκλο σου, με μοναδικό «μείον» της την συναναστροφή σου με άτομα που δεν έχουν κάτι ουσιαστικό να επιδείξουν.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Με το τρίγωνο Άρη-Δία «τρώγεσαι» για να ξοδέψεις κάτι παραπάνω, είτε για σένα, είτε για έναν δικό σου άνθρωπο, προσπάθησε ωστόσο να… συγκρατηθείς αφού δεν θέλει και πολύ για να μείνεις «πανί με πανί»! Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να λάβεις κι εσύ τα «δωράκια» σου. Παράλληλα η Σελήνη στον Κριό μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα διαφορετικής νοοτροπίας. 
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Το τρίγωνο Άρη-Δία σε κάνει αρκετά δραστήριο/α και πιο αποφασιστικό/η, κάτι που σίγουρα θα συμβάλλει θετικά τόσο στις προσωπικές, όσο και στις κοινωνικές επιδιώξεις σου. Επιπλέον, μπορεί να κάνεις μια «επιχείρηση σκούπα», καλό είναι ωστόσο να μην κάνεις… τσαπατσουλιές, αφού μπορεί να ανάψεις μεγάλες φωτιές, μεταφορικά και κυριολεκτικά. 
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Με το τρίγωνο Άρη-Δία τίποτε δεν μπορεί να μείνει κρυφό, είτε πρόκειται για ενέργειες των άλλων, είτε για δικές σου. πρόσεξε λοιπόν μήπως πάνω στην φούρια σου αποκαλύψεις πράγματα που δεν θα έπρεπε, υποπίπτοντας σε… γκάφα! Κατά τα άλλα η μέρα προσφέρεται για να «κάψεις» γρήγορα λίπος! Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό αναδεικνύει τις πιο άμεσες ανάγκες και επιθυμίες σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Το τρίγωνο Άρη-Δία θα σε βοηθήσει να καταλάβεις περισσότερα γύρω από τις φιλίες σου και κυρίως το ποιες μπορούν να «σταθούν» σε συνθήκες «μάχης» και ποιες όχι. Επιπλέον, είναι πιθανό να συμμετάσχεις «αγωνιστικά» σε μια συλλογική προσπάθεια, με το αποτέλεσμα να είναι νικηφόρο. Παράλληλα, η Σελήνη απέναντί σου φέρνει αστάθεια και αβεβαιότητα στις σχέσεις σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Το τρίγωνο Άρη-Δία σε κάνει πιο δυναμικό/η και αποφασιστικό/η, με κέρδος την νικηφόρα διεκπεραίωση υποθέσεων που «σέρνονταν» ή μέχρι πρότινος σου φαίνοντας «βουνό», δεν αποκλείεται όμως να ξεσπάσει και μια μίνι αψιμαχία με αντιφρονούντες ή κάποιους/ες που σου μπαίνουν εμπόδιο. Παράλληλα η Σελήνη στον Κριό φέρνει εργασίες που δεν είναι «πρώτης γραμμής. 
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Το τρίγωνο Άρη-Δία σε ωθεί να «ξεπορτίσεις» και να μιλήσεις με κόσμο, αν μάλιστα ταξιδέψεις θα ζήσεις μια σειρά από δυνατές συγκινήσεις, στην πλειοψηφία τους ευχάριστες. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε «ξεσηκώσει», καλό είναι ωστόσο να μην βιάζεσαι αφού θα… σκοντάψεις! Παράλληλα η Σελήνη στον Κριό σου προσδίδει μεν μια συναισθηματική αστάθεια. 
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Το τρίγωνο Άρη-Δία ευνοεί τα οικονομικά σου κι όχι μόνον άμεσα στις επενδύσεις ή τις διεκδικήσεις σου αλλά και έμμεσα, αφού μια ασφαλιστική ή φορολογική ρύθμιση θα σε απαλλάξει από άγχη και θα κάνει την ζωή σου πιο εύκολη. Παράλληλα βέβαια η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να… επιβάλλεις την τάξη στον χώρο σου. 
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Το τρίγωνο Άρη-Δία σε κάνει πιο τολμηρό/η, με τα αποτελέσματα των ενεργειών σου να είναι ενίοτε «σούπερ»»! Επιπλέον υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να πετύχεις κάτι μεγάλο και σπουδαίο μέσα από μια συνεργασία-συμφωνία. Παράλληλα η Σελήνη στον Κριό πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου. 
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Το τρίγωνο Άρη-Δία δρομολογεί εξελίξεις και αποφάσεις στα εργασιακά σου, βάζοντας τέλος σε μια περίοδο σχετικής αδράνειας, ενώ η στήριξη ενός ισχυρού προσώπου μπορεί να «απογειώσει» τις προοπτικές σου. Επιπλέον, η μέρα προσφέρεται για να βρεις λύσεις σε θέματα υγείας ή διατροφής που τυχόν σε απασχολούν. 
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes


NEWSLETTER