Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019 09:25

Τι λένε τα ζώδια σήμερα 29/7

Γράφτηκε από την

 

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Με το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού να σηκώνει το… λάβαρο της επανάστασης δείχνεις έτοιμος να εκπλήξεις –άλλοτε ευχάριστα κι άλλοτε όχι- όλους/ες εκείνους/ες που σε παίρνουν ως δεδομένο/η. Επιπλέον καλείσαι να δουλέψεις στην πράξη ένα πρωτότυπο δημιουργικό μοντέλο και το μόνο που τελικά μπορεί να σε ενοχλήσει είναι η «αλλόκοτη» συμπεριφορά ενός αγαπημένου σου προσώπου. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει αλλαγές ή αναθεωρήσεις στο σπίτι και την οικογένειά σου. Επιπλέον σε καλεί να εισάγεις «καινά δαιμόνια» στην ζωή σου, επειδή ωστόσο δεν είναι στην φύση σου να προκαλείς αλλά ούτε και να αποδέχεσαι εύκολα «φιλελεύθερες» συμπεριφορές, το πιθανότερο τελικά είναι να γίνει το «έλα να δεις» με έναν δικό σου άνθρωπο. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού σηματοδοτεί απρόοπτα ή σπάνιες καταστάσεις στην καθημερινότητά σου αλλά κι επαφές με «ιδιάζουσες» περιπτώσεις ανθρώπων και τελικά θα χρειαστεί να παίξεις σε δύο «ταμπλό». Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις ένα απρόσμενο όσο και όμορφο ταξίδι αλλά και να ανανεώσεις το look ή την γκαρνταρόμπα σου με σχετικά extreme επιλογές. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού αλλάζει τις οικονομικές προτεραιότητές σου κι αν είσαι ανοικτός/η σε καινοφανείς πρακτικές, τότε τα οφέλη σου θα πολλαπλασιαστούν. Να θυμάσαι μάλιστα ότι όσο πιο «ανασφαλές» δείχνει ένα εγχείρημα, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες επιτυχίας σου, αντίθετα να… φοβάσαι τα εύκολα και τα «αναμενόμενα». 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinosΛέων

Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού απελευθερώνει την έκφρασή σου κι όσο πιο πρόθυμος/η είσαι να «σπάσεις» φόρμες και ταμπού, τόσο πλησιέστερα θα βρεθείς στην επιτυχία, ιδιαίτερα αν το κοινό σου είναι «ειδικό» ή ανήκει σε μια ελίτ. Όσο για τους… υπόλοιπους μπορεί να εκπλαγούν ευχάριστα ή δυσάρεστα, ανάλογα με την νοοτροπία τους. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού… αντίκειται στην όποια ανάγκη σου για ασφάλεια, αναμένονται λοιπόν αλλαγές και ανατροπές, ιδιαίτερα στα εργασιακά σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια αποκάλυψη που θα αιφνιδιάσει δυσάρεστα. Ίσως βέβαια να πρόκειται και για εξελίξεις που δεν σε αφορούν προσωπικά κι έχουν να κάνουν με συγγενικά σου πρόσωπα. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού αναδεικνύει τις πιο ανεξάρτητες και πρωτότυπες πτυχές σου, κάτι που σίγουρα θα δημιουργήσει αντιδράσεις, εκείνο που ενδιαφέρει όμως εσένα είναι το να… προλάβεις να κάνεις την επανάστασή σου, πριν τα πράγματα αρχίσουν να «ξεφεύγουν» σε βάρος σου. Επιπλέον, μπορεί να αιφνιδιαστείς από τις επιλογές ενός φίλου ή μιας φίλης. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να ξεχωρίσεις και να αναδείξεις τις ιδιαίτερες ικανότητες και τα ταλέντα σου, κάνοντας πράγματα που όσο κι αν ξενίζουν… εσένα ή τους γύρω σου, σε φέρνουν τελικά πολύ πιο κοντά στην επιτυχία! Επειδή ωστόσο, είναι πιο πιθανό να επιμείνεις συντηρητικά, μάλλον θα κληθείς να διαχειριστείς έξωθεν παρεμβάσεις ή «προκλητικές» συμπεριφορές. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού πριμοδοτεί «απίθανες» καταστάσεις στην καθημερινότητά σου, ενώ είναι πιθανό να σου τύχει κι ένα απρόσμενο συναπάντημα-ταξίδι. Επιπλέον, έχεις την τάση να υιοθετήσεις ένα νέο look. Σε σχέση όμως με αδέλφια, συγγενείς ή γείτονες σηματοδοτεί αλλαγές και ανατροπές που ένα μέρος τους θα είναι ευχάριστο κι ένα άλλο… όχι! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Όσο πιο απίθανη ή παράδοξη δείχνει μια οικονομική προοπτική, τόσο πιο… εύκολη και συμφέρουσα θα αποδειχθεί για σένα, κυνήγησε λοιπόν την «έκπληξη» κι άσε τα «σίγουρα» για μια άλλη φορά! Επιπλέον, το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει μια ιδιαίτερη αγορά ή μια απρόβλεπτα αποδοτική επένδυση. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να αλλάξεις ρότα, πριν αναγκαστείς να το πράξεις λόγω «ανωτέρας βίας»! Επιπλέον «ταράζει τα νερά» στις «δεδομένες» σχέσεις ή συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να υπάρξουν απρόβλεπτες αντιδράσεις, από άτομα που θα περίμενες να σου «σταθούν», από την άλλη πλευρά όμως θα έχεις την υποστήριξη κάποιων «ξένων». 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει αλλαγές στα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα πρέπει να κινηθείς σχετικά ανορθόδοξα, αφού οι πάγιες πρακτικές σου δεν θα αποδώσουν. Επιπλέον ευνοείται η απόκτηση σύγχρονου εξοπλισμού αλλά και η αλλαγή αντικειμένου στην εργασία σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κι ένα «εξωτικό» pet. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes