Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 09:28

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (31/7)

Γράφτηκε από την

 

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο ανάδρομος Ερμής στον 4ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο κληρονομικά και περιουσιακά θέματα, με σκοπό την ρύθμισή τους , ίσως μάλιστα να εμπλακεί σε αυτήν την διαδικασία κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Μπορεί ακόμη να ανακαλύψεις κάτι πολύτιμο στον χώρο σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου με άτομα «του σαλονιού».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios


Ταύρος

Με τον ανάδρομο Ερμή στον 3ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να βρεις κάτι που θεωρούσες χαμένο και το οποίο αν δεν έχει μεγάλη υλική αξία, έχει σίγουρα συναισθηματική. Μπορεί ακόμη να τακτοποιήσεις τα χαρτιά σου ή τουλάχιστον να κινηθείς προς αυτήν την κατεύθυνση. Παράλληλα, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να ομορφύνεις το σπίτι ή το γραφείο σου, στην κατεύθυνση μιας «αριστοκρατικής» γραμμής!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros


Δίδυμοι

Ο ανάδρομος Ερμής στον 2ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να ξαναδείς μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου που δεν έκλεισε εντελώς ή να αναγκαστείς να χρησιμοποιήσεις μέρος του αποθεματικού σου, ίσως όμως και να σου επιστραφούν χρήματα, ακριβώς πάνω στην ώρα! Παράλληλα, ο Δίας απέναντί σου συγχωρεί κάθε λάθος ή επιπολαιότητά σου κι όσο οι άλλοι σε… κανακεύουν, συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου μπορεί να σε «βυθίσει» σε μια ανασκόπηση σχετικά με το τι έγινε ή δεν έγινε στο παρελθόν και πρόσεξε μην «κολλήσεις» άσχημα, αφού το μυαλό σου «παίζει παιχνίδια» επηρεάζοντας αρνητικά το συναίσθημά σου. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να αποκτήσεις κάτι που «τρέφει» το πρεστίζ σου ή τουλάχιστον ανταποκρίνεται σε υψηλές προδιαγραφές.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos


Λέων

Με τον ανάδρομο Ερμή στον 12ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να πληροφορηθείς για το παρασκήνιο μιας κατάστασης του παρελθόντος, ύστερα από μια συνάντηση με κάποιον/α, που γνωρίζει πολλά και… μπορεί πλέον να τα αποκαλύψει! Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα παίξει θετικό ρόλο του στην διευθέτηση θεμάτων στα οποία η εξωτερική εμφάνιση και το στυλ «μετράει» πάνω απ’ όλα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon


Παρθένος

Ο ανάδρομος Ερμής στον 11ο ηλιακό οίκο σου αναβιώνει παρέες και ενδιαφέροντα του παρελθόντος, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθείς ή να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με παραδοσιακό «χρώμα» Παράλληλα, δεν αποκλείεται να ευνοηθείς και από την συμπάθεια που τρέφει προς το πρόσωπό σου ένα άτομο του άλλου φύλου στην δουλειά σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos


Ζυγός

Ο ανάδρομος Ερμής στον 10ο ηλιακό οίκο σου, φέρνει κάποιες «ανωμαλίες» στις υποθέσεις σου, όλες τους όμως θα διευθετηθούν μέχρι τα τέλη της εβδομάδος. Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορείς να χρησιμοποιήσεις εναλλακτικές λύσεις που είναι διαθέσιμες από άτομα της οικογένειάς σου. Παράλληλα, θα περάσεις καλά σε μια φιλική παρέα ή κοινωνική εκδήλωση.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos


Σκορπιός

Ενισχύεται η τάση σου να ασχολείσαι με το παρελθόν, ενώ ενδέχεται να ξαναβρεθείς με παλιούς γνώριμους ή να πας σε ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά. Επιπλέον, μπορεί να επανεξεταστεί ένα νομικό ζήτημα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα συμβάλλει στην επαγγελματική δικτύωση σου, ίσως μάλιστα να επωφεληθείς από την συμπάθεια που σου δείχνει ένα ισχυρό πρόσωπο.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios


Τοξότης

Ο ανάδρομος Ερμής στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε παραπέμπει σε οικονομικές εξελίξεις και φαίνεται πως θα κληθείς να ασχοληθείς με μια υπόθεση του παρελθόντος, προκειμένου να πετύχεις την καλύτερη δυνατή ρύθμιση. Παράλληλα, με το Δία στο ζώδιό σου να σε «μπολιάζει» με τύχη, το πιθανότερο είναι να περάσεις όμορφα, κερδίζοντας συνάμα και κάποια διακριτά οφέλη.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis


Αιγόκερως

Ο ανάδρομος Ερμής απέναντί σου εξακολουθεί να σε έχει στην αναμονή για μια υπόθεση, η οποία όμως θα «μπει στο αυλάκι» στα τέλη της εβδομάδος. Κατά τα άλλα δεν αποκλείεται να αναβιώσει μια παλιά συνεργασία σου ή να βρεθεί ένας αναπληρωτής που θα καλύψει τα όποια κενά. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να… ξεχάσεις οικονομικές έγνοιες και σκοτούρες.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros


Υδροχόος

Ο ανάδρομος Ερμής στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να επανεξετάσεις τις κινήσεις σου στα εργασιακά σου, ξέροντας πως βιώνεις μια παρένθεση που θα κλείσει μέσα στην εβδομάδα. Επιπλέον μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για ζητήματα υγείας ή διατροφής. Παράλληλα, ο Δίας στον Τοξότη και η Αφροδίτη απέναντί σου σε κάνουν ακόμη πιο αποδεκτό από τους άλλους.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos


Ιχθύες

Με τον ανάδρομο Ερμή στον 5ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να ξαναβρεθείς με αγαπημένα πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό, με τις συγκινήσεις να «φουντώνουν», κάτι που περιλαμβάνει και τις διακοπές σου σε ένα ήδη γνωστό σου μέρος. Αν πάλι σου λείπει κάποιος/α, κάνε λίγη υπομονή μέχρι τα τέλη της εβδομάδος. Παράλληλα, σου παρέχονται ευκολίες μέσω ενός ισχυρού προσώπου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes