Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019 09:22

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (12/8)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (12/8)

 

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Αν θες πραγματικά να πραγματώσεις τα σχέδια σου, τότε θα πρέπει να θυσιάσεις ένα μέρος του ελεύθερου χρόνου σου, προετοιμάζοντας το έδαφος για τις επόμενες κινήσεις σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε παραπέμπει σε αναγκαστικές «ζυμώσεις» στην καριέρα σου, που θα έχουν ως συνέπεια να περιορίσεις τις φιλοδοξίες σου, εν ονόματι του ρεαλισμού. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον Λέοντα φέρνει ευχάριστες καταστάσεις και… ομορφιές στο σπίτι ή το γραφείο σου ενώ ευνοεί τόσο την αναζήτηση στέγης, όσο και την ρύθμιση περιουσιακών θεμάτων. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω θέτει προαπαιτούμενα κι εμπόδια στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις σου, ενώ σε πιέζει να μάθεις ακόμη περισσότερα γύρω από ένα αντικείμενο. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Αιγόκερω αυξάνει την αβεβαιότητα ως προς την πορεία των οικονομικών σου, ίσως μάλιστα να σου κοπεί προσωρινά μια πηγή εσόδων. Εσύ όμως δεν έχεις παρά να βάλεις σε μια τάξη τα τρέχοντα ζητήματα, ξεμπερδεύοντας αρχικά με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Ίσως μάλιστα να επωφεληθείς από το «πάγωμα» μιας υπόθεσης, που σε είχε βάλει σε μπελάδες. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη απέναντί σου, δυσκολεύει κατά τι την ζωή σου, αναδεικνύοντας εμπλοκές και κωλύματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Ίσως μάλιστα στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη, σε κάθε περίπτωση όμως μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, αφού όλα τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους. Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για την οριστικοποίηση μιας συμφωνίας, αφού τα δεδομένα θα αλλάξουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε καλεί σε μια… ξεγυρισμένη ντόλτσε βίτα, μέσα από παρέες εξόδους και δρώμενα, που σε ευχαριστούν, ενώ καλείσαι να υποστηρίξεις ακόμη περισσότερο την προσωπική γοητεία σου με αισθητικές παρεμβάσεις και αγορές ρούχων ή αξεσουάρ Παράλληλα βέβαια, καλείσαι να επικεντρωθείς σε διορθωτικές κινήσεις που θα περιορίσουν μια ενδεχόμενη «ζημιά» στα εργασιακά. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ρίχνοντας κάποιες «σκιές» σε σχέση με την εξέλιξή τους. Μπορεί λοιπόν να βρεθείς «απέναντι» με έναν «δικό σου» άνθρωπο, που σου… κόβει την χαρά με την κριτική του, την ώρα που το ζητούμενο είναι η κατανόηση. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε ένα προσφιλές σου πρόσωπο, που περνά δύσκολα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να φροντίσεις θέματα της… υπομονής, που μπορεί να αφορούν τόσο στα επαγγελματικά σου, όσο και στη διαμόρφωση του προσωπικού σου χώρου. Επιπλέον, σε πιέζει να πάρεις τις αποφάσεις σου και να ξεκαθαρίσεις –όσο είναι εφικτό- τα πράγματα στις σχέσεις με τους οικείους σου, ιδιαίτερα αν προκύψει ένα περιουσιακό ζήτημα ή ένα δίλημμα. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στον Λέοντα τονίζει την γοητεία σου και σε ωθεί να καλλωπιστείς, προκειμένου να κερδίσεις τους άλλους με την φυσική παρουσία σου. Πάρε λοιπόν σβάρνα τα μαγαζιά και… με γεια την εμφάνιση! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σου… κόψει λίγο την φόρα με καθυστερήσεις εκτός προγράμματος, ιδιαίτερα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να «μαζευτείς» οικονομικά, ώστε τουλάχιστον να μην τρέχεις πίσω από τις εξελίξεις, που σε αυτόν τον τομέα μπορεί να είναι δύσκολες. Οφείλεις λοιπόν να αποφύγεις σημαντικές αγορές κι επενδύσεις, φροντίζοντας πρωτίστως για την κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να «παγώσει» κι ένα χρέος σου. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Γίνεσαι στόχος» των κοσμικών δυνάμεων και σε καλείσαι να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, αφήνοντας στην άκρη κάθε σκέψη για ψυχαγωγία, τουλάχιστον μέχρι να καλύψεις επαρκώς υποχρεώσεις ή τα όποια κενά και τις ελλείψεις σου. Επιπλέον, θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις την λογική σου, ώστε να ανταπεξέλθεις σε συναισθηματικές αδυναμίες τόσο δικές σου, όσο και κάποιων άλλων. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Αφροδίτη απέναντί σου φέρνει κοντά σου άτομα με τα οποία μπορείς τόσο να επικοινωνήσεις και να διασκεδάσεις, όσο και να συνεργαστείς. Ίσως μάλιστα η συνολική αποδοχή σου από τους άλλους να σου δώσει «φτερά»! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω «απαιτεί» να κάνεις συντήρηση δυνάμεων, μένοντας ίσως για λίγο στο περιθώριο των εξελίξεων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον σου για το τι γίνεται στον κόσμο κι ίσως σκεφτείς να θέσεις τον εαυτό σου στην υπηρεσία ενός κοινού σκοπού, πρόσεξε όμως μήπως τελικά «χρησιμοποιηθείς» ή μπεις σε μεγαλύτερο κόπο από αυτόν που πραγματικά αξίζει. Επιπλέον, μπορεί να στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη στις φιλίες σου. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes


NEWSLETTER