Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019 21:37

Τραγωδία στον Άλιμο: 61χρονος σκοτώθηκε από το τραμ για να σώσει τη βαφτιστήρα του

Γράφτηκε από την
Τραγωδία στον Άλιμο: 61χρονος σκοτώθηκε από το τραμ για να σώσει τη βαφτιστήρα του

Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στον Άλιμο σήμερα (14/8) το μεσημέρι, στις γραμμές του τραμ, έξω από την κεντρική είσοδο της «Ακτής Ηλίου».

Οπως αναφέρει το ethnos.gr ένας 61χρονος που πήγαινε για μπάνιο με την 9χρονη βαφτιστήρα του, καθώς προσπαθούσε να διαβεί τον δρόμο, παρασύρθηκε από το τραμ, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί. Ωστόσο, πραγματικά το τελευταίο δευτερόλεπτο ο άτυχος ηλικιωμένος κατάφερε να σώσει τη μικρή από βέβαιο θάνατο.

Σοκαρισμένος από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του, αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε: «Είδα τον άντρα με το κοριτσάκι να προσπαθούν να περάσουν απέναντι. Της κρατούσε το χέρι…Δυστυχώς δεν είχε δει το τραμ που ερχόταν με κατεύθυνση προς Πειραιά. Σε κλάσματα δευτερολέπτου το τραμ έπεσε πάνω του και τον πέταξε πάνω σε μια σιδερένια κολόνα. Το κοριτσάκι σώθηκε από θαύμα, αφού πέρασε ξυστά δίπλα του».

Την απέλπιδα και συνάμα ηρωική προσπάθεια αυτοθυσίας του 61χρονου περιέγραψε και ο μηχανοδηγός του μοιραίου τραμ στους αστυνομικούς της Τροχαίας: «Δεν πίστευα ότι θα περάσουν απέναντι…Ξαφνικά τους είδα μπροστά μου. Ο άντρας πρόλαβε να σπρώξει με δύναμη το κοριτσάκι και το έσωσε».

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε το άψυχο σώμα του άντρα και τον μετέφερε στο Ασκληπιείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η 9χρονη, που έχει υποστεί ισχυρό σοκ, έπειτα από λίγη ώρα βρέθηκε στην αγκαλιά της μητέρας της.

 


NEWSLETTER