Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 09:24

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (25/8)

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στους Διδύμους εμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με εξόδους και ταξίδια, οπότε μέρα που είναι μην χάσεις την ευκαιρία για μια μικρή «απόδραση». Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις ένα μέσον ή μια συσκευή που σε εξυπηρετεί τα μάλα. Παράλληλα, ο Άρης στην Παρθένο σε ωθεί να ασχοληθείς με διάφορες εργασίες, εδώ όμως είναι που καλείσαι να κάνεις ορθή διαχείριση των δυνάμεών σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η Σελήνη στους Διδύμους ενισχύει την αγοραστική σου δύναμη, ενώ στην περίπτωση που δεν έχεις να λαμβάνεις από πουθενά, σίγουρα θα έχεις τα «τυχερά» σου, από άτομα που είτε κερνάνε… γενικώς, είτε στοχεύουν στην δική σου και μόνον ικανοποίηση! Επιπλέον θα λάβεις μια πληροφορία «χρυσάφι»! Παράλληλα, τα «ζητήματα καρδιάς» αποκτούν προτεραιότητα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει πολλές επαφές ή μετακινήσεις αλλά και νίκες ή επιτυχίες, έστω και με την μορφή πυροτεχνήματος! Επιπλέον μια επινόησή σου θα αποδειχθεί εξαιρετικά αποδοτική, ενώ και ο διαμεσολαβητικός σου ρόλος θα φέρει σπουδαία αποτελέσματα, όχι όμως σε όλους τους τομείς. Γιατί μπορεί να προκύψει μια «βεντέτα» και η τάση σου να ανακατεύεσαι σε όλα μπορεί να μπλέξει χειρότερα τα πράγματα. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη στους Διδύμους θα σου αποκαλύψει μυστικά και «τεχνάσματα» ικανά να σε απαλλάξουν από ότι σε αγχώνει, ενώ δεν αποκλείεται να διευκολυνθείς από την κρυφή μεσολάβηση κάποιου/ας υπέρ σου, ενώ δεν αποκλείεται να δεις ένα «προφητικό» όνειρο που θα σε καθοδηγήσει ως προς το τι πρέπει να κάνεις. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στους Διδύμους διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, τόσο με άτομα, που θα σε κάνουν να περάσεις τέλεια, όσο και με και κάποια άλλα, μάλλον… κακομαθημένα, που επιδιώκουν μόνον στο να τραβήξουν την προσοχή επάνω τους, χωρίς να διαθέτουν ιδιαίτερες αρετές. Παράλληλα, στα οικονομικά σου, μπορεί εύκολα να βρεθείς από το «όλα» στο «τίποτα» και αντίστροφα! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να «ξανοιχτείς» κοινωνικά και επαγγελματικά, αφού η συγκυρία είναι πολύ καλή για να προωθήσεις τον εαυτό σου και το έργο σου, είναι μάλιστα πιθανό να λάβεις στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει εντάσεις και ανταγωνισμούς στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στους Διδύμους σου φέρνει γνώσεις και πληροφορίες επί παντός επιστητού και μένει σε σένα να τις αξιολογήσεις. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις «σούπερ» σε ένα ταξίδι ή μια έξοδό σου, γι’ αυτό μην… κάθεσαι και ανταποκρίσου στις προσκλήσεις που λαμβάνεις! Επιπλέον, με τον Άρη στην Παρθένο είναι πιθανό να αποκαλυφθούν παρασκηνιακές ενέργειες που σε θίγουν. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει μια οικονομική ανάταση, ίσως μάλιστα να λάβεις συγκεκριμένες πληροφορίες που θα συμβάλλουν σε αυτό. Επιπλέον θα μπορέσεις να «μπαλώσεις» καταστάσεις και να βρεις έξυπνες λύσεις ως προς την κάλυψη αναγκών ή μια χρηματοδότηση, ενώ μπορεί να καρπωθείς κεράσματα και την γενναιόδωρη διάθεση κάποιων. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη απέναντί σου αλλάζει τα δεδομένα κάθε… τρεις και λίγο, ωστόσο φέρνει και ευκολίες μέσω άλλων και είναι βέβαια προς το συμφέρον σου να ξεχωρίσεις αυτούς/ες που δεν είναι μόνον λόγια, ώστε να σου μείνει και κάτι στα χέρια! Το πλαίσιο των συνεργασιών σου έχει πάντως θετικό πρόσημο. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στην Παρθένο φέρνει «ανακαψάδες» στα προσωπικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει οφέλη στα εργασιακά σου, αρκεί κι εσύ να είσαι έτοιμος/η για να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις. Αν πάλι δεν εργάζεσαι λόγω της ημέρας, μπορείς να ελπίζεις σε βοήθειες που θα απλουστεύσουν την καθημερινότητα σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια η «συσπείρωση απέναντι στον κοινό εχθρό» μπορεί να λάβει συγκεκριμένη μορφή.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Με την Σελήνη στους Διδύμους να σε βγάζει «στο κλαρί», προσφέροντάς σου μια πλειάδα επιλογών αλλά και διλημμάτων σε προσωπικά ζητήματα, καλείσαι απλά να αφεθείς στην ροή των γεγονότων και να κινηθείς ελεύθερα και χωρίς πρόγραμμα. Παράλληλα βέβαια ως προς τα οικονομικά και την κάλυψη των αναγκών σου, ο Άρης στην Παρθένο σε καλεί να επαγρυπνείς για να «ρεφάρεις» με μια κίνηση τα χαμένα. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Υπάρχει μια ζωηρή κινητικότητα στα οικογενειακά σου και είναι πιθανό να προχωρήσουν μια σειρά από υποθέσεις που είχαν κολλήσει, ίσως όμως κάποια στιγμή να κουραστείς ή να… ζαλιστείς από τα πολλά σούρτα-φέρτα στο χώρο σου! Μπορεί όμως κι εσύ να φιλοξενηθείς προσωρινά σε μια άλλη εστία. Παράλληλα βέβαια, είναι πιθανό να υπάρξει και μια εκτόνωση νεύρων, με ανταλλαγή «βαριών» εκφράσεων! 

 Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes