Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 09:29

Τι λένε τα ζώδια (26/8)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια (26/8)

 

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο Ερμής στον Λέοντα ανεβάζει στα ύψη την δημιουργική έμπνευσή σου, θέτει ωστόσο κι ένα θέμα εμπιστοσύνης στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και εκείνο που μένει να διαπιστωθεί είναι το ποιος τελικά είναι ο αφελής ή ο… πονηρός της υπόθεσης! Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Άρης στην Παρθένο σε βοηθούν να διευθετήσεις εργασιακά θέματα και δουλειές της καθημερινότητας. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Όλα δείχνουν… όμορφα κι ωραία, καλό είναι ωστόσο να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα σε όσους/ες κινούνται λάθρα στο χώρο σου, αφού ενδέχεται να σε εκμεταλλευτούν ποικιλοτρόπως. Επιπλέον, η περίοδος δεν συστήνεται για περιουσιακές ρυθμίσεις. Παράλληλα βέβαια, η μέρα είναι καλή για να διασκεδάσεις κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, αρκεί να μην αρχίσουν οι… ζήλειες! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Ερμής στον Λέοντα σε βοηθά να αποκρύψεις τις όποιες αδυναμίες σου αλλά στην καθημερινότητά σου μπορεί να ακυρώσει κάποιες προγραμματισμένες δράσεις σου ή να «εξαφανίσει» έγγραφα και αντικείμενα. Επιπλέον, τσέκαρε για μούχλα και υγρασία. Παράλληλα, καλείσαι να προσδώσεις στον χώρο σου μια πιο «σέξι» διάσταση, αφού αναμένονται… γοητευτικοί επισκέπτες! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Ερμής στον Λέοντα σου… υπενθυμίζει ότι στον «πραγματικό» κόσμο, κυριαρχεί η εκμετάλλευση, οπότε πριν πειστείς να προσφέρεις το οτιδήποτε «τσέκαρε» για πιθανές… απατεωνιές! Επιπλέον είναι πιθανό να χάσεις κάτι εξ αιτίας της αφηρημάδας σου ή να προβείς σε μια εντελώς αχρείαστη αγορά. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Ερμής στο ζώδιό σου λειτουργεί ως εμψυχωτής, ενώ τονίζει και τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις σου. Ωστόσο σε πιο πρακτικά θέματα θα υπάρξουν λανθασμένες εκτιμήσεις ή παρανοήσεις κι εδώ είναι που πρέπει να «ακούσεις» την διαίσθησή σου, ώστε να αποφύγεις τα χειρότερα. Παράλληλα, αίρονται οι περιορισμοί στα οικονομικά σου. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Θα έχεις την ευκαιρία να εντρυφήσεις σε «εναλλακτικές» θεραπείες, πρόσεξε όμως, μήπως κάποια δήθεν «ψαγμένα» άτομα εκμεταλλευτούν είτε την καλή προαίρεση, είτε την άγνοιά σου. Επιπλέον, μπορεί να πάθεις μια αλλεργία ελαφριάς μορφής. Παράλληλα, θα βρεις τον τρόπο για να βρεθείς στο επίκεντρο των εξελίξεων και να κάνεις το «κομμάτι» σου 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Ερμής στον Λέοντα σε βοηθά να δείξεις το καλύτερο πρόσωπό σου στις συλλογικότητες και τις εκδηλώσεις που συμμετέχεις, κρύβοντας κάθε τι το άσχημο ή ενοχλητικό, ίσως όμως να λαθέψεις κι εσύ στην κρίση σου για κάποιον/α. Επιπλέον, ένας φίλος ή μια φίλη δεν σου λέει την αλήθεια, ενώ μην «ξηλωθείς», ούτε να δώσεις τα πάντα για ένα κοινό σκοπό, αφού «κάποιο λάκκο έχει η φάβα»! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Ερμής στον Λέοντα μπορεί να φέρει μια σύγχυση σχετικά με το τι κάνουν ή… δεν κάνουν οι άλλοι ή να σε βάλει να κυνηγάς χίμαιρες στα επαγγελματικά σου, από την άλλη πλευρά όμως αν «ακούσεις» την διαίσθησή σου ή φερθείς «πονηρά», λέγοντας μισές αλήθειες, θα έχεις… ότι ζητήσεις! Επιπλέον, ευνοείσαι σε καλλιτεχνικές δράσεις. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Με την «χορηγία» του αστρικού Ποσειδώνα, ο Ερμής στον Λέοντα φέρνει αρκετά ψέματα ή λάθη στην καθημερινότητά σου, γι’ αυτό καλό είναι να μην πάρεις πολύ στα σοβαρά τα όσα ακούς ή διαβάζεις. Επιπλέον στις μετακινήσεις σου να προσέχεις τις «γλίστρες» αλλά και τους… επιτήδειους που καραδοκούν για να εκμεταλλευτούν την ενδεχόμενη αφέλειά σου! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Ερμής στον Λέοντα ενθαρρύνει τις ανθρωπιστικές τάσεις ή την διάθεση προσφοράς σου αλλά σε σχέση με αγορές ή επενδυτικά σχέδια, λειτουργεί μάλλον αποπροσανατολιστικά, ίσως μάλιστα να χάσεις ή να σου κλέψουν κάτι με δόλιο τρόπο, γι’ αυτό μην «τσιμπάς» στα «δολώματα». Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Άρης στην Παρθένο σου δίνουν περισσότερες ευκαιρίες για ταξίδια, εκδρομές κι εξόδους. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Με τον Ερμή απέναντί σου καλείσαι να «βγάλεις» τον εμψυχωτή που κρύβεις μέσα σου, αφού με τα… ψέματα μπορεί να κάνεις τους άλλους να νοιώσουν πολύ καλύτερα. Ωστόσο, η ημέρα δεν προσφέρεται για συνεργασίες κι αν εμπιστευτείς κάποιον/α, σύντομα θα το μετανιώσεις. Παράλληλα, με τον Άρη στην Παρθένο θα σε πιάσει μια φούρια να αποκτήσεις αγαθά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Ερμής στον Λέοντα σε προειδοποιεί να μην εμπιστεύεσαι άτομα στην δουλειά σου που «σου κάνουν τον καλό», αφού άλλα σχεδιάζουν. Επιπλέον, στην υγεία σου ίσως υπάρξει μια «παραπλανητική» ένδειξη, με κίνδυνο να ακολουθήσεις μια αχρείαστη αγωγή, ενώ μπορεί να υπάρξουν και «ανεξήγητες» δυσλειτουργίες στον εξοπλισμό σου. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes


NEWSLETTER