Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2019 09:23

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (6/9)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (6/9)


Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο


Κριός

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε καλεί να είσαι περισσότερο υπεύθυνος/η σε σχέση με τις υποχρεώσεις σου αλλά και να θέσεις τα όριά σου απέναντι σε άτομα που αποφασίζουν για σένα, χωρίς εσένα και σου φορτώνουν αγγαρείες. Επιπλέον ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς και από μια δυσανεξία ή από πεπτικές διαταραχές.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios


Ταύρος

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο να… μην σου τα λέει καλά, ενδέχεται να απογοητευθείς από μια εξέλιξη στα προσωπικά σου αλλά αν νοιώσεις ότι «δεν πάει άλλο» μην διστάσεις να «παγώσεις» μια κατάσταση, μέχρι νεωτέρας. Από την άλλη, αν ένας δικός σου άνθρωπος περνά δύσκολα, να του συμπαρασταθείς.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros


Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη τον χώρο σου, πετώντας ή αποθηκεύοντας ότι δεν χρειάζεσαι, ενώ σε σχέση με οικογενειακά ή περιουσιακά ζητήματα θα υπάρξουν συμβιβασμοί ή στενόχωρες καταστάσεις που θα σου κόψουν λίγο τα «φτερά».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi


Καρκίνος

Η Αφροδίτη στην Παρθένο προσδίδει έναν αναγκαστικό χαρακτήρα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με την ψυχαγωγία σου να έρχεται… τελευταία και καταϊδρωμένη! Επιπλέον, τσέκαρε την επάρκειά σου σε εξοπλισμό αλλά και γενικότερα στην καθημερινότητά σου προνόησε για κάθε πιθανή αναποδιά.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos


Λέων

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο να βρίσκεται… υπό Κρόνια επιτήρηση, καλό είναι να εναρμονιστείς κι εσύ σε μια οικονομική πολιτική λιτότητας, αφού ούτε οι αγορές θα «σου βγουν», ούτε οι επενδύσεις. Επιπλέον, ενδέχεται να σου ζητηθούν δανεικά από κάποιον/α που είναι δύσκολο να του/της πεις «όχι».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon


Παρθένος

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε θέλει εγκρατή και ρεαλιστή, αφού στην παρούσα φάση κάθε είδους επιπολαιότητα θα σου στοιχίσει. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις αισθητικές παρεμβάσεις και αλλαγές στυλ, που σήμερα δεν «περπατάνε». Κατά τα άλλα, στις δουλειές σου θα σου δοθεί η δυνατότητα να εκπαιδευτείς.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos


Ζυγός

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε καλεί να κάνεις μια αποτοξίνωση, αποφεύγοντας οτιδήποτε το ανθυγιεινό και να μην «ζορίσεις» τον εαυτό σου με κουραστικές εργασίες, αφού η φυσική σου κατάσταση δεν είναι και στα καλύτερά της. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Τοξότη αναμένεται να δώσει ένα ιδιαίτερο χρώμα στις επαφές σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos


Σκορπιός

Η Αφροδίτη στην Παρθένο «τεστάρει» τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και μπορεί να διακόψει την σχέση σου με ένα άτομο που σου φέρθηκε «σκάρτα» ή αποδείχθηκε κατώτερος/η των περιστάσεων. Επιπλέον, είναι πιθανό να κληθείς να παράσχεις τις υπηρεσίες σου σε μια συλλογική προσπάθεια.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios


Τοξότης

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καθιστά το πρόσωπο της ημέρας και σε κάθε περίπτωση φαίνεται να έχεις εξασφαλισμένη την προβολή σου. Ίσως μάλιστα να υπάρξουν και τυχερές εξελίξεις στα προσωπικά σου ή να ξεκινήσεις έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis


Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σηματοδοτεί ένα έλλειμμα σε τυπικές προϋποθέσεις, που μπορεί να σου στοιχίσει σε χρόνο και χρήμα, ενώ τα ταξίδια επιτρέπονται μόνον αν έχουν έναν επαγγελματικό χαρακτήρα. Επιπλέον, ένα συγγενικό σου πρόσωπο περνά δύσκολα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να φροντίσεις για την σωματική ή ψυχική σου ευεξία.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros


Υδροχόος

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε θέλει πιο προσεκτικός/η και φειδωλό/η στις οικονομικές συναλλαγές και τις αγορές σου, αφού υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να κάνεις μια κακή αγορά ή επένδυση. Αντίθετα όμως μπορείς να πουλήσεις κάτι που δεν χρειάζεσαι ή να «ξαλαφρώσεις» από «παλιατζούρες».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos


Ιχθύες

Με την Αφροδίτη απέναντί σου να «χρωματίζεται» από τον Κρόνο, καλείσαι να δώσεις λύσεις σε προβλήματα άλλων. Αν όμως σου ζητηθεί να συνεργαστείς, είναι προτιμότερο να κλείσεις «πόρτες» ή έστω να περιμένεις, αφού οι συνθήκες είναι άγονες.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

 


NEWSLETTER