Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2019 09:22

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (7/9)

Γράφτηκε από την

 

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα προωθεί τα εργασιακά και την καριέρα σου μέσω του… σεξαπίλ που εκπέμπεις, σε φέρνει ωστόσο σε επαφή και με «σκοτεινά» άτομα ή κυκλώματα κι αν δεν σου αρέσουν αυτά, δεν έχεις παρά να κόψεις τα πολλά πάρε-δώσε, θυσιάζοντας βέβαια κάποιες από τις προοπτικές σου. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε ωθεί να… ξεπορτίσεις και να ξενυχτήσεις, φαίνεται όμως πως παρότι ένα «μπόνους» θα το πάρεις, τα άτομα που θα συναντήσεις είναι μπλεγμένα σε διάφορες «περίεργες» καταστάσεις και σίγουρα κάποιες από αυτές δεν είναι «για τα δόντια σου». 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, χρήματα και σεξ πάνε… πακέτο κι αν τύχει να βρεθείς σε αδιέξοδο καλό είναι να μην επιμείνεις στο αρχικό σου πλάνο, ούτε βέβαια να υποκύψεις σε κάποιον συναισθηματικό εκβιασμό. Από την άλλη πλευρά, σε περιμένουν απίστευτες ηδονές, αλλά και μια κληρονομιά ή αποζημίωση! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα τονίζει μεν την γοητεία σου, σε φέρνει όμως σε επαφή με άτομα που έχουν κρυφή «ατζέντα» κι αν σου προταθεί μια συνεργασία, καλό είναι να το ψάξεις από εκατό μεριές. Αν βέβαια η συνείδησή σου είναι πιο… ελαστική και δεν έχεις πρόβλημα να ενδώσεις στην «αμαρτία», τότε… καλά να περάσεις! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να ορίσει την απαρχή ενός νέου κύκλου στα εργασιακά σου, ύστερα από κάποιες εκμυστηρεύσεις αλλά και την ανανέωση του εξοπλισμού ή των μέσων που χρησιμοποιείς. Πρόσεξε μόνο τους… ζηλιάρηδες, αφού ο καθένας παίζει το δικό του παιχνίδι, αλλά και την υγεία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα ενδέχεται να περιπέσεις σε ένα αδιέξοδο πάθος ή να βρεθείς σε ένα συναισθηματικό δίλημμα που θα σε «καθηλώσει», το σωστό ωστόσο θα ήταν να πάρεις άμεσα μια «τελεσίδικη» απόφαση, είτε αφήνοντας πίσω σου ό,τι σε πίκρανε είτε… εξαργυρώνοντας την αποδοχή μιας «πολλά υποσχόμενης» πρότασης! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Φαίνεται πως στην οικογένεια σου υπάρχουν κάποια «στενόχωρα» πράγματα που δεν ξέρεις και ήρθε η ώρα να τα μάθεις, ενώ στη δουλειά σου θα σου προταθεί κάτι «δελεαστικό», που όμως δεν συνάδει με τις αρχές σου. Επιπλέον, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε ωθεί να προβείς σε ένα ξεκαθάρισμα στον χώρο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα διεγείρει τα πάθη σου, κάτι που μπορεί να σε «ανεβάσει» στον Όλυμπο αλλά και να σε «ρίξει» στα Τάρταρα! Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα λάβεις ένα ερωτικό μήνυμα που θα σε «φτιάξει», ενώ δεν θες και πολύ για να «το τερματίσεις» στην… νυχτερινή σου ζωή! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα οι οικονομικές συναλλαγές σου χρειάζονται προσοχή, αφού πίσω από μια φαινομενικά συμφέρουσα πρόταση, μπορεί να κρύβεται μια στημένη παγίδα ή ένα συνειδησιακό «ξεπούλημα». Επιπλέον, πρόσεξε, μήπως παρασυρθείς από ένα πάθος σου και τελικά τα χάσεις όλα! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα φέρνει πάθη, αλλά και νότες απαισιοδοξίας, ίσως κι ένα «πένθιμο» συμβάν, ουσιαστικά όμως οφείλεις να κλείσεις έναν κύκλο στην ζωή σου και να ανοίξεις έναν νέο, χωρίς τις παθογένειες του παρελθόντος. Ίσως μάλιστα να σε βοηθήσει σε αυτό μια πρόταση που έρχεται από μακριά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σου επισημαίνει ότι κάποιες καταστάσεις, είτε στην δουλειά είτε στα προσωπικά σου, μπορεί να είναι «στημένες» ή να υπαγορεύονται από πάθη και αντιζηλίες, γι’ αυτό μην είσαι τόσο… αθώος/α, εκτός πια κι αν θελήσεις να εκμεταλλευτείς εσύ την όλη κατάσταση και οικονομικά και προσωπικά! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα δρα αναγεννητικά, αλλά και «μηδενιστικά» στις φιλίες σου και είναι πιθανό να «ξεκόψεις» από ένα «μεγάλο και τρανό» πρόσωπο που όμως μετέρχεται «ανήθικων» μεθόδων. Από την άλλη πλευρά βέβαια και στα πλαίσια μιας ρεαλιστικής πολιτικής μπορεί να ζητήσεις και να πάρεις τα ανταλλάγματά σου! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes