Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 09:21

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (9/9)

Γράφτηκε από την

 

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε θέλει πιο τυπικό/η και προσεκτικό/η σε ζητήματα δεοντολογίας, αφού σε διαφορετική περίπτωση κάποιο «ισχυρό» άτομο θα «σε βάλει στο μάτι»! Παράλληλα, η ημέρα απαιτεί την προσοχή σου σε θέματα υγείας, αφού ακόμη κι ένα «αθώο» σύμπτωμα μπορεί να κρύβει μεγαλύτερους μπελάδες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω, η ημέρα σου θα είναι αρκετά ζωηρή σε επαφές και μετακινήσεις, στην πλειοψηφία τους όμως «αναγκαστικές» και όχι τόσο ψυχαγωγικές. Παράλληλα το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια δύσκολη απόφαση στα προσωπικά σου, αφού καλείσαι να επιλέξεις ανάμεσα σε αυτό που επιτάσσει η λογική.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Αιγόκερω αναδεικνύει οικονομικά ζητήματα και καλό είναι να περιορίσεις τα έξοδά σου, αφού αναμένονται αναποδιές. Στην ανάγκη πάντως θα βρεις χρηματοδότες. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα σου καθιστά… σαφές ότι ο κόσμος είναι «βρώμικος» κι αν φανείς «αφελής», το πιθανότερο είναι να πέσεις θύμα των καταστάσεων.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Σελήνη απέναντί σου βάζει σε πρώτο πλάνο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με σκοπό να ξεκαθαρίσουν εκατέρωθεν προθέσεις και βέβαια δεν αποκλείεται να τελειώσει κάτι που δεν σου κάνει πια. Παράλληλα, με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα καλείσαι να κάνεις ένα γενναίο ξεκαθάρισμα στα πράγματά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να δώσεις έμφαση στην σωματική και ψυχική σου ευεξία κι εδώ βέβαια πρέπει να θυμάσαι πως η πρόληψη είναι καλύτερη από την θεραπεία. Παράλληλα, φαίνεται πως κάποιος/α δεν «παίζει» καθαρά κι αν τον/την εμπιστευθείς, μπορεί να σου στοιχίσει κυρίως οικονομικά. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με τις συναισθηματικές ισορροπίες και ανάγκες σου να θυμίζουν… ασανσέρ κι αυτό μπορεί να συνδυαστεί με «θέματα» που έχει ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα σηματοδοτεί το τέλος ενός κύκλου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει μεταβολές και μια αναστάτωση στον χώρο σου ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, είτε δεχθείς επισκέψεις, είτε φιλοξενηθείς εσύ κάπου αλλού. Σε πιο πρακτικό επίπεδο πάντως μπορεί να διερευνηθεί το πλαίσιο μιας περιουσιακής ρύθμισης ή κληρονομιάς. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει περισσότερες επαφές ή μετακινήσεις, προκειμένου να διεκπεραιωθούν ποικίλες υποθέσεις, ωστόσο τα ουσιαστικά οφέλη της είναι οι πληροφορίες και οι γνώσεις που θα αποκομίσεις Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να φέρει στενόχωρες καταστάσεις στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε κάνει «κυνηγό» του χρήματος, στην πράξη όμως φέρνει κάποια έξοδα εκτός προγράμματος γι’ αυτό… προνόησε και φύλαξε κάτι για μια δύσκολη ώρα. Παράλληλα, ως προς τις κεντρικές στοχεύσεις ή την καριέρα σου, με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα χρειαστεί να δράσεις σε ένα μάλλον «τοξικό» περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει «στόχο» των κοσμικών δυνάμεων, με το αποτέλεσμα των προσπαθειών σου να εξαρτάται από την πληρότητα και την αρτιότητά σου σε σχέση με αυτά που θα ασχοληθείς. Παράλληλα, καλείσαι να διερευνήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνουν σημαντικές εκμυστηρεύσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να… κόψεις ταχύτητα και να αποσυρθείς για λίγο από το προσκήνιο, δίνοντας έμφαση στην υγεία και την διατροφή σου. Επιπλέον είναι πιθανό να υπάρξουν μεταβολές στα εργασιακά σου. Παράλληλα με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να τα χάσεις όλα, μέσα σε μια στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Αιγόκερω επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι είναι πιθανό να περάσεις την ημέρα σου ασχολούμενος/η με προβλήματα φίλων ή γνωστών. Παράλληλα το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε φέρνει προ διλήμματος, αφού αν ενδώσεις σε μια συνεργασία, κινδυνεύεις να χάσεις την ανεξαρτησία σου, ενώ αν την απορρίψεις θα χάσεις σημαντικά οφέλη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes