Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 09:29

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (10/9)

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο



Κριός

Με την αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί να υπάρξουν μικρές… χαοτικές καταστάσεις στον εργασιακό χώρο σου, κάτι που σίγουρα θα σε αποσυντονίσει αν λειτουργείς με πρόγραμμα και μόνον. Δες το όλο θέμα όμως σαν μια ευκαιρία να ξεκουραστείς κι αν δεις πως κάτι δεν σου βγαίνει, μην ματαιοπονείς.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios


Ταύρος

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα σε φέρνει ενώπιον ατόμων που δεν είναι σκόπιμο να εμπιστευθείς, μπορείς ωστόσο να ξεχάσεις κάθε δυσκολία ή αρνητικό σενάριο και να «ξεδώσεις» μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες, ακόμη κι αν ξέρεις πως «όλα είναι στον αέρα». Κι αν κάτι «στραβώσει», οφείλεις να είσαι πιο επιεικής.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros


Δίδυμοι

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα συμβάλλει στην διαμόρφωση ενός «ειδυλλιακού κλίματος» στο σπίτι και την οικογένειά σου, σου ίσως μάλιστα να προσδώσεις στον χώρο σου μια «αιθέρια» αισθητική ή να βρεθείς σε ένα αριστοκρατικό περιβάλλον. Σε πιο πρακτικά θέματα ωστόσο τα φαινόμενα απατούν.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi


Καρκίνος

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα σε κάνει να τα βλέπεις όλα ωραία, την στιγμή που... δεν είναι, με συνέπεια να μην κρίνεις σωστά πρόσωπα και καταστάσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια, «ακούγοντας» την φωνή της διαίσθησής σου, θα γλιτώσεις από τζάμπα ενέργειες.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos


Λέων

Με την αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα να επηρεάζει τα οικονομικά σου, η καταναλωτική συμπεριφορά σου μπορεί να γίνει πολύ χαλαρή, καλύπτοντας ανάγκες που σίγουρα δεν ανήκουν στις βασικές. Επιπλέον, είναι πιθανό να «τσιμπήσεις» σε μια… δακρύβρεχτη ιστορία, προσφέροντας το κάτι τις σου αλλά σε λάθος άτομο.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon


Παρθένος

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα σε κάνει πιο «φευγάτο/η» ή αδιάφορο/η για τις «αντικειμενικές συνθήκες» που ορίζουν την ζωή σου, με κίνδυνο να «την πατήσεις» δίνοντας βάση σε «φούμαρα» και αναξιόπιστα άτομα. Ως προς τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου πάντως, όλα είναι… εμπνευστικά!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos


Ζυγός

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα ενισχύει τις πιο «χαλαρές» πλευρές σου, δεν αποκλείεται τελικά να παραβείς κάποιες δικές σου αρχές στο όνομα μιας «φυγής» προς την… ευτυχία! Επιπλέον, είναι πιθανό να βοηθήσεις κόσμο που βρίσκεται σε δύσκολη θέση, είτε λέει αλήθεια είτε όχι.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos


Σκορπιός

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα σε θέλει λιγότερο αφελή απέναντι σε πρόσωπα που εμφανίζονται ως φίλοι/ες και σε «κανακεύουν» με μάλλον υπερβολικό τρόπο, αφού… κάτι θέλουν από σένα! Επιπλέον, μπορεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, που όμως έχει και κάποιους άλλους άδηλους σκοπούς.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios


Τοξότης

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί να φέρει ακυρώσεις και αναβολές. Επιπλέον, σε καλεί να είσαι πιο υποψιασμένος/η σε προσωπικά αλλά και επαγγελματικά θέματα, φαίνεται μάλιστα να κρίνεται η οξυδέρκειά σου σε ασαφείς προσωπικές καταστάσεις κι εδώ η διαίσθηση σου έχει τον πρώτο λόγο.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis


Αιγόκερως

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα ευνοεί μεν την ενασχόλησή σου με καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές δράσεις, αλλά όσον αφορά στον «πραγματικό κόσμο» θα φέρει λάθη αστοχίες και ακυρώσεις, τόσο στην καθημερινότητά σου, όσο και σε νομικές υποθέσεις. Σε κάθε περίπτωση, «άκου» την διαίσθησή σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros


Υδροχόος

Με την αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην καλύψεις τις ουσιώδεις ανάγκες σου, παρά μόνον εφήμερες επιθυμίες, που απλά θα σου αφήσουν μια ψευδαίσθηση πληρότητας. Επιπλέον, είναι πιθανό να πέσεις θύμα εξαπάτησης από ένα πρόσωπο που θα εκμεταλλευτεί, είτε την αφέλεια είτε την… πλεονεξία σου!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos


Ιχθύες

Η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα σε κάνει πιο «χαλαρό/η» στις συνεργασίες σου, με συνέπεια να μην βλέπεις πράγματα που κάτω από άλλες συνθήκες θα σε ενοχλούσαν ή απλά είναι «ύποπτα». Κι επειδή υπάρχει θέμα εμπιστοσύνης, καλό είναι να μην προχωρήσεις σε μια συμφωνία ή συνεργασία και να αρκεστείς στις… ευχές και τα όνειρα!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes