Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 09:33

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (11/9)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (11/9)

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στον Υδροχόο αλλάζει το τοπίο στις διαπροσωπικές σχέσεις και ιδιαίτερα τις φιλίες σου, με τις «βαρετές» να μπαίνουν στο περιθώριο αλλά και μια νέα ενότητα να κτίζεται μέσα κοινές αναζητήσεις. Επιπλέον, μέσα από το ομαδικό «παιχνίδι» θα αναδειχτούν και οι ηγετικές ικανότητές σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios


Ταύρος

Με την Σελήνη στον Υδροχόο να σε βάζει «κόντρα στο ρεύμα» είναι πολύ πιθανό να τα καταφέρεις στα πολύ δύσκολα και να «τα κάνεις θάλασσα» στα εύκολα. Επιπλέον, το να κοιτάς την βολή σου και να ποντάρεις στα «σίγουρα» δεν θα σου βγει σε καλό!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros


Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε θέλει «ταξιδευτή», ενώ διεγείρει και συνάμα καλύπτει την περιέργειά σου με μια σειρά από πληροφορίες που αφορούν είτε στην δική σου ζωή, είτε σε υποθέσεις τρίτων. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στην Παρθένο σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στην ζωή σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi


Καρκίνος

Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει «παράδοξες» εξελίξεις στα οικονομικά σου, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος/η για το οτιδήποτε. Μπορείς βέβαια, να κατευθύνεις εσύ τα πράγματα, μπαίνοντας εκούσια σε μια διαδικασία αναθεώρησης της πολιτικής σου και αγορών που δεν… συνηθίζεις!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos


Λέων

Με την Σελήνη απέναντί σου τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλάζουν κι ίσως να ανησυχήσεις ή να εκνευριστείς από ένα πρόσωπο που «σε παίζει», να θυμάσαι όμως ότι αυτό υποδηλώνει ένα γνήσιο ενδιαφέρον κι όχι μια έμπρακτη αμφισβήτηση του… μεγαλείου σου!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon


Παρθένος

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να αλλάξεις τακτική και προσανατολισμό στα εργασιακά σου, είτε αυτό αφορά σε αντικείμενα εργασίας, είτε σε πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι. Επιπλέον, η υγεία σου ζητά και πάλι την… προσοχή σου! Παράλληλα, γίνεσαι πολύ επιρρεπής σε πάθη, εμμονές και «κολλήματα».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos


Ζυγός

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε κάνει πιο… ζωηρό/η και «free spirit» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου αλλά αν είσαι «παλαιών αρχών» τότε σίγουρα θα υπάρξουν και προκλητικές συμπεριφορές, που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση αν τις πάρεις πολύ στα σοβαρά!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos


Σκορπιός

Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει νέα δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε αμηχανία με όλα αυτά τα… παράξενα ή ανατρεπτικά που συμβαίνουν. Μπορείς ωστόσο να πάρεις κι εσύ κάποιες ρηξικέλευθες όσο και αιφνιδιαστικές πρωτοβουλίες.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios


Τοξότης

Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει νέες παραστάσεις και… απρόσμενες περιπέτειες στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με δεδομένο όμως το ανοικτό πνεύμα σου, είσαι σε θέση να αποκομίσεις ότι το καλύτερο από αυτές, αρκεί να προσπεράσεις όποιον/α έχει μεγάλα «κολλήματα».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis


Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Υδροχόο επηρεάζει τα οικονομικά σου, όπου τα θεωρητικά «εύκολα» δεν έρχονται… ποτέ, αντίθετα όμως αναμένονται κέρδη από εκεί που δεν το περιμένεις. Κατά τα άλλα βέβαια, αναμένεται να ενισχυθεί η τάση σου να αγοράζεις «επώνυμες ετικέτες», ένεκα… πρεστίζ!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros


Υδροχόος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, σου δίνει το έναυσμα για να αναδείξεις την διαφορετικότητά σου και να «τρέξεις» ένα πρωτοποριακό εγχείρημα, επιπλέον όμως σε κάνει ένα μεγάλο «προβοκάτορα», με συνέπεια να υπάρξει μια αναταραχή στο περιβάλλον σου, αφού κάποιοι/ες δεν καταλαβαίνουν τα «παιχνιδίσματά» σου!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos


Ιχθύες

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να αξιοποιήσεις κάποιες ώρες δημιουργικής μοναχικότητας. Επιπλέον όμως δείχνει σκόπιμο το να «ψαχτείς» για ενδεχόμενες μηχανορραφίες στο περιβάλλον σου αλλά και να επικεντρωθείς σε ζητήματα σωματικής και ψυχικής ευεξίας.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 


NEWSLETTER