Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 09:27

Ταξίδι με τον σκύλο σας - Ασφαλείς λύσεις για την μεταφορά του

Γράφτηκε από την

 

Ένα ταξιδάκι με τον σκυλάκο σας, θα σας αναζωογονήσει πλήρως!

Είναι από τις δραστηριότητες που αγαπάτε και περιμένετε πως και πως, ωστόσο η προετοιμασία της μετακίνησης πρέπει να γίνει σωστά για να αποφύγετε κάθε ευτράπελο που μπορεί να συμβεί και να είστε καθ’ όλα νόμιμοι, στην μεταφορά του πιστού σας φίλου.

Πριν αγοράσετε τον απαραίτητο εξοπλισμό, θα πρέπει να επισκεφθείτε τον κτηνίατρο για να εξασφαλίσετε ότι η υγεία του σκύλου είναι καλή και να κάνετε οποιαδήποτε εμβόλιο σας έχει απομείνει. Κατόπιν, η αγορά συγκεκριμένων αξεσουάρ είναι απαραίτητη. Τι πρέπει να έχετε μαζί σας;

Κλουβιά μεταφοράς σκύλων

Αν ο σκύλος σας είναι μικρός, επιλέξτε μία μαλακή τσάντα μεταφοράς με ειδικό ύφασμα, ώστε να νιώθει ότι βρίσκεται στα πούπουλα. Δείτε μια μεγάλη ποικιλία για κλουβιά μεταφοράς σκύλων. Η CANVAS CARRIER FOLD FLAT είναι μία από τις πιο άνετες τσάντες, που στόχο έχει να μειώσει το άγχος και την ανησυχία που συνήθως νιώθουν οι σκύλοι όταν μεταφέρονται σε ειδικό κλουβάκι. Μπορείτε να την βρείτε σε διάφορες διαστάσεις. Διπλώνει και μεταφέρεται εύκολα.

Σπιτάκια σκύλων

Όταν φτάσετε στον προορισμό σας, το που θα κοιμηθεί ο σκύλος σας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και από πού έχει συνηθίσει να κοιμάται φυσικά όσο είναι στον χώρο του. Σίγουρα το να πάρετε μαζί το σπιτάκι ή το καλαθάκι του είναι μία θαυμάσια λύση, αφού θα κοιμάται όπου συνήθως, χωρίς να ριψοκινδυνεύετε κλάματα και γαυγίσματα εν μέσω νύχτας!

Το πλαστικό σπιτάκι σκύλου Ferplast Dogvilla Classic που μπορείτε να βρείτε εδώ ή ένα καλαθάκι από μαλακό ύφασμα αποτελούν πολύ καλές αγορές που θα σας μείνουν για πάντα!

Το κατάλληλο λουρί

Εκτός από το κολάρο του με τα προσωπικά του στοιχεία που δεν πρέπει να παραβλέψετε στην εκδρομή σας, σημαντικό είναι και το λουράκι του. Μην επιλέξετε κάποιον πνίχτη ή αλυσίδα, αλλά ένα σαμαράκι γιατί αν πρόκειται να είστε πολλές ώρες σε εξωτερικό περιβάλλον πιθανότατα ο σκύλος να ενοχλείται ή να πνίγεται. Βρείτε κολλάρα σκύλων και σαμαράκια στην μεγάλη ποικιλία του Pets& Friends!

Περισσότερα στο online Pet Shop Pets Friends. Παράδοση αυθημερόν!