Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 12:40

Γιάννης Πάριος: Τσακώθηκε με τον δήμαρχο Νεάπολης - Συκεών σε συναυλία του (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Γιάννης Πάριος: Τσακώθηκε με τον δήμαρχο Νεάπολης - Συκεών σε συναυλία του (Βίντεο)

Εντονη λογομαχία με τον δήμαρχο δήμαρχο Νεάπολης Συκεών, Σίμο Δανιηλίδη, κατηγορώντας τον ότι διέκοψε συναυλία του είχε ο Γιάννης Πάριος.

Ο ερμηνευτής έδωσε, εχθές, συναυλία στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης», με τον κόσμο να γεμίζει τον χώρο. Οταν άρχισε να ψιχαλίζει ο Γιάννης Πάριος είπε στον κόσμο: «δεν φεύγει κανείς, θα συνεχίσω», όπως σημειώνει το makthes.

Στις πρώτες θέσεις καθόταν ο δήμαρχος κ. Δανηιλίδης, ο οποίος όταν σηκώθηκε ανήσυχος, ο τραγουδιστής τον ρώτησε τι συμβαίνει. Εκείνος του απάντησε ότι θα ήταν καλύτερο να σταματήσει για να μην υπάρξει πανικός, όταν η βροχόπτωση γίνει πιο έντονη. «Δεν είναι σεισμός για να γίνει πανικός, βροχούλα είναι, θα δροσιστούμε» απάντησε ο τραγουδιστής, συνεχίζοντας να τραγουδάει. Ο δήμαρχος Νέαπολης Συκεών δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, έκατσε στη θέση του, κάνοντας τον σταυρό του.

Μπορεί η βροχή να δυνάμωσε, ωστόσο, ο Γιάννης Πάριος συνέχισε να τραγουδάει και να αποθεώνεται από τον κόσμο. Κάποια στιγμή, όμως, το ρεύμα έπεσε με αποτέλεσμα να κλείνουν τα μικρόφωνα και ο ήχος.

«Δήμαρχε, το ρεύμα γιατί το έκλεισες; Εσύ το έκλεισες; Μη το πω… Πες να το ανοίξουνε», είπε εμφανώς ενοχλημένος ο Γιάννης Πάριος και συνέχισε να ρωτάει τον δήμαρχο αν έκοψε το ρεύμα. Ο κ. Δανιηλίδη τον πλησίασε τον και να λέει με έντονο ύφος ότι είναι καλύτερα που σταματάει η συναυλία «για να μην γίνει κάτι κακό». «Εγώ δεν έκοψα κανένα ρεύμα, άσε τις εξυπνάδες. Αν είχε κοπεί το ρεύμα θα είχαν κοπεί και τα πάνω», είπε.

«Δεν τα ξέρω αυτά, εγώ δεν είμαι δήμαρχος» απάντησε ο Γιάννης Πάριος και ο Σίμος Δανιηλίδης είπε: «τώρα μπροστά στον κόσμο να λες τέτοια εξυπνάδα δεν κάνει, ότι ο δήμαρχος έκοψε το ρεύμα». Τότε, ο Γιάννης Πάριος γύρισε και είπε στον κόσμο ότι ο δήμαρχος δεν έκοψε το ρεύμα με ειρωνικό ύφος, ενώ ο δήμαρχος έφυγε.


NEWSLETTER