Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 09:21

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (13/9)

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Με το τετράγωνο Άρη-Δία να τα κάνει «κουλουβάχατα» στα εργασιακά σου, ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές με όσους/ες δεν ακούνε, όσον αφορά όμως στις καθαρά δικές σου υποχρεώσεις είναι βέβαιο πως λειτουργώντας υπό πίεση, θα διεκπεραιώσεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Το τετράγωνο Άρη-Δία σε κάνει πολύ πιο ανυπόμονο/η και επιτακτικό/η, βάζοντας «φωτιά» στις επιθυμίες σου, από το σημείο όμως αυτό, μέχρι το να υπάρξουν απτά αποτελέσματα υπάρχει απόσταση, αφού θα μεσολαβήσουν ανταγωνισμοί και πολλά «σκαμπανεβάσματα». Επιπλέον ένα «θέμα» με αγαπημένο σου πρόσωπο είναι ικανό να σε απορρυθμίσει. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Το τετράγωνο Άρη-Δία μπορεί να φέρει μια αναστάτωση χωρίς… αρχή και τέλος στο σπίτι ή την οικογένεια σου, με κάποια από αυτά που θα συμβούν να σου αρέσουν «τρελά», αν όμως κάτι στραβώσει, πρόσεξε μήπως «ρίξεις λάδι στην φωτιά» και γίνουν όλα… μπουρλότο.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Το τετράγωνο Άρη-Δία «βάζει φωτιά» στην καθημερινότητά σου και κάποιες επείγουσες καταστάσεις θα σε αποσυντονίσουν, έχεις όμως τον τρόπο να πετύχεις σημαντικές «νίκες» και μάλιστα σε πολλά «μέτωπα». Έχε τον νου σου πάντως για φαινόμενα υπερθέρμανσης, αφού μια σπίθα αρκεί για να γίνουν όλα «στάχτη και μπούλμπερη»! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Το τετράγωνο Άρη-Δία φέρνει τα πάνω-κάτω στα οικονομικά σου, ακόμη όμως κι αν προς στιγμή χάσεις κάτι, θα αποζημιωθείς από μια νέα επιτυχία ή κατάκτηση. Συνάμα όμως είναι σκόπιμο να αντισταθείς σε εφήμερες επιθυμίες, που «απειλούν» να σε αφήσουν «ταπί και ψύχραιμο/η».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Το τετράγωνο Άρη-Δία προδιαθέτει για νέα ξεκινήματα αλλά όσο βέβαιο είναι το ότι μπορείς να πετύχεις κάτι σπουδαίο σε σύντομο χρόνο, άλλο τόσο αβέβαιη είναι η χρονική διάρκεια της επιτυχίας σου, γι’ αυτό σε συμφέρει να κυνηγήσεις άμεσους στόχους, εξαντλώντας την… καπατσοσύνη σου. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Το τετράγωνο Άρη-Δία μπορεί να διαταράξει κάθε είδους προγραμματισμό, γι’ αυτό μην αφήσεις «λάσκα τα λουριά» και  άσκησε με πυγμή τα όποια διοικητικά σου καθήκοντα. Ανάλογη αποφασιστικότητα βέβαια οφείλεις να επιδείξεις και σε δικά σου θέματα υγείας, ειδικά αν διαπιστώσεις ότι η φυσική αντοχή σου εξαντλήθηκε.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Με το τετράγωνο Άρη-Δία να «φουντώνει» επιθυμίες και αντιδράσεις, ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις ή ευτράπελα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, στον αντίποδα όμως όλα συνηγορούν σε μια ανανέωση ή διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου με νέες γνωριμίες, ίσως μάλιστα ένα πρόσωπο  να σου κάνει «κλικ»!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Το τετράγωνο Άρη-Δία σε φέρνει στις «επάλξεις», ενισχύοντας τις φιλοδοξίες σου κι είναι πιθανό να σε οδηγήσει σε μάλλον παρορμητικές κινήσεις, που σίγουρα ενέχουν κάποιο ρίσκο αλλά μπορεί να σου «βγουν». Επιπλέον, είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς με άτομα που βλέπουν τα πράγματα με πολύ διαφορετικό τρόπο! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Άρη-Δία σε θέλει πιο «ζεστό/η» στις πνευματικές αναζητήσεις σου αλλά όχι «άρτζι, μπούρτζι και λουλάς», ενώ όσον αφορά στις εξωστρεφείς δράσεις σου και ιδιαίτερα τις μετακινήσεις σου, αναμένεται να προκύψουν εντάσεις, που θα θέσουν σε δοκιμασία την υπομονή, τα αντανακλαστικά και την… εξυπνάδα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Το τετράγωνο Άρη-Δία αλλάζει τις επιθυμίες σου σαν τα… πουκάμισα και μάλλον πρέπει να επικεντρωθείς σε εκείνα που πραγματικά χρειάζεσαι, για να μην ξοδεύεσαι υλικά και συναισθηματικά. Επιπλέον βέβαια, σε ωθεί να «κυνηγήσεις» και να «πιάσεις» μια οικονομική προοπτική. Παράλληλα, καλείσαι να είσαι και τυπικά εντάξει στην δουλειά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Το τετράγωνο Άρη-Δία κάνει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου να μοιάζουν με «πυροτέχνημα», ενώ ενδέχεται να βρεθείς και ενώπιον αντιδράσεων που ναι μεν δεν έχουν λογική αλλά δεν μπορείς και να τις προσπεράσεις. Ωστόσο μην βιαστείς να τις πάρεις «ζεστά» ή να βασιστείς σε αυτές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes