Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019 09:35

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (12/10)

Γράφτηκε από την
Τι λένε τα ζώδια σήμερα (12/10)

 

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, οι οικονομικές ισορροπίες στην ζωή σου τείνουν να αλλάξουν ή ακόμη και να ανατραπούν ξαφνικά αλλά όσο κι αν «ξεβολευτείς», έχε εμπιστοσύνη στην… έκπληξη! Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις ένα σπάνιο δώρο. Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό σε ωθεί να αλλάξεις τα δεδομένα μιας συνεργασίας, που δείχνει «δύσκαμπτη.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios


Ταύρος

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού τείνει να διαταράξει τις ισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, μέσα από «ακατανόητες» για σένα συμπεριφορές αλλά σε καμία περίπτωση μην δείξεις πως ενοχλείσαι, αφού οι «προβοκάτσιες» θα γίνουν ακόμη πιο επιθετικές. Αντίθετα, αν αιφνιδιάσεις εσύ τους άλλους, με μη αναμενόμενες επιλογές θα προκαλέσεις θετική αίσθηση.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros


Δίδυμοι

Τίποτα δεν κινείται σύμφωνα με το πρόγραμμα κι αν θεωρείς τα πράγματα δεδομένα, μπορεί τελικά να εκπλαγείς δυσάρεστα. Αντίθετα αν είσαι ανοικτός/η στις αλλαγές, τότε η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού θα σε ανταμείψει, πέρα και έξω από κάθε πρόβλεψη. Παράλληλα, είτε θα… τρελάνεις κόσμο με την συμπεριφορά σου, είτε θα πέσεις εσύ θύμα μιας ανατροπής-σοκ!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να γοητευθείς από πρόσωπα που έχουν κάτι το «αιρετικό», μπαίνοντας κι… εσύ στον πειρασμό να επαναστατήσεις απέναντι σε ότι είναι συνυφασμένο με «καθώς πρέπει» καταστάσεις. Ωστόσο ο κυνισμός και «η πρόκληση για την πρόκληση» είναι συμπεριφορές που δύσκολα «χωνεύεις», οπότε καλύτερα να… πας πάσο!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει ένα κύμα ανανέωσης και αλλαγών στο σπίτι ή τα οικογενειακά σου και δεν έχεις παρά να… ενδώσεις σε αυτές, αν όχι να πρωταγωνιστήσεις! Ίσως μάλιστα να βρεθείς σε μια ομήγυρη που θα ενθαρρύνει το «ψώνιο» σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό σε κάνει πολύ πιο νευρικό/η, πρόσεξε λοιπόν στις μετακινήσεις σου αλλά και τον χειρισμό μηχανημάτων.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon


Παρθένος

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού σε ενθαρρύνει να αλλάξεις κάποια πράγματα στην εμφάνισή σου και να επισκεφθείς μέρη για πρώτη φορά, ενώ σου ανοίγει και νέους δρόμους πνευματικής αναζήτησης. Επιπλέον, αναμένονται έκτακτα περιστατικά ή απρόοπτα που θα σε αιφνιδιάσουν, άλλες φορές ευχάριστα κι άλλες… όχι! Παράλληλα, στα οικονομικά σου οφείλεις να κινηθείς άμεσα και αποφασιστικά.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos


Ζυγός

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να επαναστατήσεις απέναντι σε ότι σε περιορίζει, συνάμα όμως, θα συμβούν και πράγματα που θα σε ταράξουν, οπότε ας είσαι προετοιμασμένος/η για το οτιδήποτε. Παράλληλα, με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να λάβεις κάτι που δεν το περιμένεις, γενικότερα ωστόσο, η διαχείριση των οικονομικών σου καθίσταται μια δύσκολη «εξίσωση».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos


Σκορπιός

Με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να υπάρξουν καταστάσεις και απρόοπτα που θα σε «ξεβολέψουν», οπότε μην έχεις τίποτα ως «σίγουρο», ιδιαίτερα στα προσωπικά σου. Ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις πως οι «ξένοι» σε καταλαβαίνουν καλύτερα από τους «δικούς σου». Κατά τα άλλα καλείσαι να κάνεις αλλαγές στην εμφάνισή σου αλλά και να ξεφύγεις από «τα ίδια και τα όμοια».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios


Τοξότης

Με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, καλείσαι να υιοθετήσεις μια «παράξενη» ή πρωτοποριακή θεραπεία, δεν αποκλείεται ωστόσο να προκύψει και μια ξαφνική όσο και ανεξήγητη αδιαθεσία. Επιπλέον μια αποκάλυψη για κάτι που θα προτιμούσες να παραμείνει μυστικό θα σε κάνει άνω-κάτω, ενώ στα εργασιακά σου άλλα υπολόγιζες κι άλλα σου τυχαίνουν, ίσως μάλιστα «παιχτεί» και κάτι ερωτικό!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis


Αιγόκερως

Με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού, αναμένονται «έκρυθμες» καταστάσεις τόσο στα πλαίσια μιας συλλογικής δράσης, όσο και σε πιο προσωπικά ζητήματα. Ίσως μάλιστα να διακοπεί απότομα μια σχέση σου, από την άλλη πλευρά όμως φαίνεται πως μια νέα όσο και «παράδοξη» φιλία κτίζεται, παρά τις εμφανείς διαφορές κουλτούρας, νοοτροπίας ή ακόμη και… ηλικίας!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Με την αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού η γοητεία σου «πιάνει ταβάνι», το «στοίχημα» σου ωστόσο είναι να κινηθείς ελεύθερα κι όχι ασύδοτα ή κυνικά «ποδοπατώντας» ευαισθησίες άλλων. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να αναστατωθεί η ζωή σου εξ αιτίας κάποιων άλλων που σου θυμίζουν τον… εαυτό σου, πιστεύοντας πως οι ακρότητες και οι προκλήσεις είναι ένας μηχανισμός εξέλιξης!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos


Ιχθύες

Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να «σπάσεις» την ρουτίνα και αν δεν βρίσκεις κάτι… πρόχειρο, καλό είναι να επικεντρωθείς στα πνευματικά ενδιαφέροντά σου, αφού στον «έξω κόσμο» μπορεί εύκολα να πέσεις θύμα παράδοξων συμπτώσεων ή μιας δυσάρεστης έκπληξης. Επιπλέον, καλείσαι να χειριστείς με… ισχυρή αίσθηση του χιούμορ άτομα που «πουλάνε τρέλα»!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 


NEWSLETTER