Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019 09:20

Τι λένε τα ζώδια σήμερα 13/10

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Φαίνεται πως είτε στην καριέρα σου, είτε στο σπίτι ή τα προσωπικά σου η κατάσταση δεν πάει άλλο κι εδώ είναι που καλείσαι να πάρεις τις αποφάσεις σου, «κόβοντας μαχαίρι» οτιδήποτε δεν συνάδει με την αίσθηση ελευθερίας σου, όσο κι αν «πονάει». Καλό είναι επίσης να διερευνήσεις το παρελθόν σου, προκειμένου να συνειδητοποιήσεις τα βάρη αλλά και τα ταλέντα που κουβαλάς μέσα σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios


Ταύρος

Να είσαι πιο «υποψιασμένος/η» στις συναλλαγές με τον «έξω κόσμο», ώστε να μην πέσεις θύμα κάποιας χειραγώγησης, αλλά αντίθετα να αποκαλύψεις υπόγειες κινήσεις που αποσκοπούν στο να βρεθείς προ τετελεσμένων, είτε στη δουλειά, είτε στο συγγενικό σου περιβάλλον. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να στερηθείς των υπηρεσιών που σου παρέχουν μέσα μεταφοράς κι επικοινωνίας.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros


Δίδυμοι

Καλείσαι να κάνεις μια νέα αρχή στον οικονομικό τομέα, απαλλαγμένος/η από δεσμεύσεις, περιοριστικές πεποιθήσεις και παθογένειες. Ίσως μάλιστα να απαιτηθούν θυσίες, αφού στην παρούσα φάση τίποτα δεν μπορεί να κερδηθεί αν κι εσύ δεν αποτινάξεις από πάνω σου τα βάρη. Επιπλέον, μπορεί να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός προσώπου που αγαπάς ή εκτιμάς.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Μπορεί να «σκοτεινιάσει» κάπως η διάθεσή σου, μέσα από κάποια δυσάρεστα περιστατικά ή τη συνειδητοποίηση καταστάσεων που πονάνε, το ζητούμενο ωστόσο δεν είναι να «βυθιστείς στην μαυρίλα» αλλά το να «αναγεννηθείς από τις στάχτες σου», διαγράφοντας με μια μονοκοντυλιά όλα εκείνα που σε «κρατάνε» πίσω, από τις πάγιες συνήθειες ή τις εμμονές σου, μέχρι τις δεσμεύσεις σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos


Λέων

Η Πανσέληνος σε καλεί να μην αδιαφορήσεις για θέματα υγείας –είτε προσωπικά, είτε δικών σου ατόμων- αλλά και για όλα εκείνα που μπορεί να διαδραματίζονται στο παρασκήνιο, αφού σίγουρα υπάρχει ένα άτομο που σε ζηλεύει ή σε εχθρεύεται κι όσο πιο σύντομα το «ξεσκεπάσεις», τόσο το καλύτερο για σένα. Επιπλέον, μια νομική υπόθεση φαίνεται να κλείνει οριστικά και αμετάκλητα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon


Παρθένος

Καλείσαι να βάλεις τέλος σε μια σχέση που δεν σου αξίζει ή να αποσυρθείς οριστικά από μια συλλογική προσπάθεια που δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τις προσδοκίες σου. Επιπλέον ενδέχεται να προκύψουν δύσκολες καταστάσεις σε ένα φίλο ή μια φίλη αλλά και να γνωρίσεις κάποιον/α που είναι ανακατεμένος/η με «βρωμοδουλειές», κάτι που σε αφορά άμεσα αν αποκτήσεις οικονομικά πάρε-δώσε μαζί του/της.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos


Ζυγός

Η Πανσέληνος σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή, αγνοώντας όλα εκείνα που σου εμφανίζονται ως «ικανή και αναγκαία συνθήκη» για την πρόοδο και την καριέρα σου, με έναν περίπου εκβιαστικό τρόπο. Και είτε τα ζήτημα αφορά στα προσωπικά και την οικογένειά σου, είτε την καριέρα σου, εδώ είναι που θα πρέπει να αποφασίσεις το «με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos


Σκορπιός

Η Πανσέληνος φέρνει αξιοσημείωτες έρευνες και αποκαλύψεις-εκμυστηρεύσεις ξεδιαλύνοντας άγνωστες πτυχές των πραγμάτων, ίσως όμως να υπάρξουν και κάποια κακά συναπαντήματα στις αναζητήσεις σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να δεις ή να ακούσεις κάτι δυσάρεστο, ενώ αν υπάρξει κάποια ενόχληση στην υγεία σου καλό είναι να το ψάξεις για να μην «τρέχεις και δεν φτάνεις» αργότερα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η Πανσέληνος σου ζητά… επιτακτικά να κλείσεις ένα κεφάλαιο στα προσωπικά αλλά και στα οικονομικά σου, αλλάζοντας ριζικά τους στόχους και τις κατευθύνσεις σου, ιδιαίτερα αν βρεθείς σε αδιέξοδο εξ αιτίας κάποιων «δικών σου» ανθρώπων. Σε κάθε περίπτωση όμως, καλό θα ήταν να μην εγκλωβιστείς σε έναν δανεισμό που σου καλύπτει μεν επείγουσες ανάγκες αλλά σε «δένει χειροπόδαρα».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis


Αιγόκερως

Είσαι προ διλήμματος για το αν θα πρέπει να συμβιβαστείς με κάποια «τετελεσμένα» στην ζωή σου ή αν, αφορμής δοθείσης, αφήσεις τελικά πίσω σου όλα εκείνα που σε περιορίζουν ή σε θλίβουν, ξεκινώντας μια νέα αναγεννητική πορεία. Ίσως βέβαια κάποια πράγματα να πονάνε –ιδιαίτερα εκείνα που αφορούν σε έναν «δικό σου» άνθρωπο- αλλά εδώ που έφτασες δεν έχεις άλλη επιλογή.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros


Υδροχόος

Η Πανσέληνος ορίζει το τέλος ενός κύκλου στα εργασιακά σου και καλό είναι να μην «γαντζωθείς» σε αυτό που «πεθαίνει», υποκύπτοντας σε ενδεχόμενους εκβιασμούς αλλά να προχωρήσεις μπροστά, έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. «Παίζει ακόμη κι ένα «κακό συναπάντημα» γι’ αυτό μην πηγαίνεις γυρεύοντας στο… άγνωστο!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos


Ιχθύες

Καλείσαι να διερευνήσεις τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου, επιλέγοντας ανάμεσα σε «αβλαβείς» καταστάσεις που όμως σε συγκινούν ελάχιστα και σε κάποιες άλλες πιο παθιασμένες που σε εκφράζουν πραγματικά αλλά κρύβουν… κινδύνους! Σε κάθε περίπτωση, δεν σε συμφέρει ν’ αρχίσεις κάτι αλλά να το τελειώσεις, ενώ μην εμπλέξεις για κανένν λόγο τα προσωπικά με τα οικονομικά.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes