Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 09:18

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (22/10)

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Αν σε «καίει» το οικονομικό και ψάχνεις τρόπους για να βρεις τα αναγκαία κεφάλαια ή να αυξήσεις το εισόδημα σου, με τον Ερμή στον Σκορπιό να προσφέρει «έξυπνες» λύσεις, όλα μπορούν να εξελιχθούν καλά, αρκεί να κάνεις μια στοιχειώδη έρευνα αγοράς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε φέρνει σε επαφή με νεαρά ως επί το πλείστον άτομα, που σου δίνουν ιδέες και εναλλακτικές, καλό είναι όμως να έχεις ξεκαθαρίσει μέσα στο μυαλό σου τι ακριβώς ζητάς, διαφορετικά μπορεί να άγεσαι και να φέρεσαι από τις απόψεις τρίτων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να επιμεληθείς πρακτικών θεμάτων που αφορούν είτε στον εξοπλισμό σου, είτε σε έγγραφα που απαιτούνται για να γίνουν οι δουλειές σου. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να αναζητήσεις εργασία ή να στείλεις το βιογραφικό σου αλλά και για να συζητήσεις οποιοδήποτε εργασιακό θέμα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Με τον Ερμή στον Σκορπιό να «τρέφει» την περιέργειά σου σε σχέση με το τι έγινε αλλά και το τι θα… μπορούσε να συμβεί στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, το πρώτο ζητούμενό του είναι η συζήτηση και η ανταλλαγή απόψεων με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου ή να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση που γίνεται σε άλλο χώρο, μετακομίζοντας προσωρινά. Επιπλέον είναι πιθανό να αποκτήσεις οικιακά είδη αλλά και να υπογράψεις ένα συμβόλαιο για τα περιουσιακά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να δώσεις λύσεις σε μικρά καθημερινά ζητήματα, ενώ δεν αποκλείεται να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις αλλά και να γνωρίσεις αρκετά νέα πρόσωπα. Το τι ακριβώς θα συζητήσεις μαζί τους είναι βέβαια… ζητούμενο και καλό είναι να μην αναλωθείς μόνον στο τι έκανε ο ένας κι ο άλλος! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Με τον Ερμή στον Σκορπιό καλείσαι να βρεις μια «καπάτσα» λύση σε ένα οικονομικό ζήτημα κι ύστερα… βλέπεις, αφού εκείνο που προέχει είναι το να καλυφθούν άμεσα τα τρέχοντα. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στο ζώδιό σου φέρνει ποικίλες «αναμπουμπούλες» και σου… χαλάει την ζαχαρένια. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε βοηθά να επικοινωνήσεις τις ιδέες ή τα σχέδιά σου, ενώ γενικότερα η ημέρα έχει για σένα έναν πλούσιο επικοινωνιακό χαρακτήρα, με αλλεπάλληλες επαφές και μετακινήσεις. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει πιο προσεκτικό/η σε σχέση με το τι διαμείβεται στα παρασκήνια.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Με τον Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να δημοσιοποιηθούν κάποια «προσωπικά δεδομένα» σου, ίσως όμως και να προβείς εσύ στην αποκάλυψη ενός παρασκηνίου. Επιπλέον, μπορεί να ενημερωθείς για ζητήματα σωματικής ή ψυχικής ευεξίας, εκμεταλλευόμενος/η μια φιλική προσφορά που θα σου γίνει. 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Με τον Ερμή στον Σκορπιό, μια φιλική συντροφιά μπορεί να σου προσφέρει περισσότερες στιγμές χαλάρωσης ή διασκέδασης αλλά και να σε εμπνεύσει για μια προσπάθεια που θα γίνει από κοινού. Παράλληλα, ο Άρης στον 10ο ηλιακό οίκο σου φέρνει εντάσεις, δράσεις αλλά και διεκδικήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Με τον Ερμή στον Σκορπιό καλείσαι να εξαργυρώσεις τους κόπους σου, κατακτώντας μια θέση ή έναν στόχο που σου αξίζει και το μόνο που σου απομένει είναι να δικαιωθείς... εκ νέου ασκώντας αποτελεσματικά τα καθήκοντά σου. Αν μάλιστα οι δραστηριότητές σου απευθύνονται στο κοινό, τότε έχεις έναν λόγο παραπάνω!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να δημοσιοποιήσεις ιδέες ή σχέδια, αφού μπορεί να τύχουν μιας ευρείας ανταπόκρισης. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ενδέχεται να αναλωθείς σε συζητήσεις «περί ανέμων και υδάτων», αλλά και να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις! 

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes