Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 20:19

Κατερίνη: Ανησυχία από τη σιγή πληροφοριών για την αγνοούμενη 17χρονη

Γράφτηκε από την
Κατερίνη: Ανησυχία από τη σιγή πληροφοριών για την αγνοούμενη 17χρονη

Είχαν βγάλει φωτογραφίες διαβατηρίου - Πρόεδρος Χαμόγελου του Παιδιού: «Βρισκόμαστε σε αδιέξοδο, ελπίζουμε να είναι κάτι απλό» - «Φοβόμαστε κάποιο ατύχημα» δηλώνει ο πατέρας της 17χρονης.

Ανησυχία προκαλεί στο Χαμόγελο του Παιδιού η απουσία πληροφοριών για το πού μπορεί να έχει θεαθεί η Μαρία-Ιωάννα Δεληγιάννη η οποία έχει εξαφανιστεί από τις 8 Νοεμβρίου από την Κατερίνη μαζί με τη 45χρονη μητέρα της.

«Με το Amber Alert έαν το παιδί ή το ο άτομο που ψάχνουμε έχει περάσει από κάπου, κάποιος έχει μια μαρτυρία. Εδώ έχουμε μια σιγή, δεν έχουμε καμία πληροφορία στο που μπορεί να βρίσκονται η μητέρα και η κόρη της. Αυτό μας ανησυχεί πολύ γι αυτό καθένας πρέπει να έχει τα μάτια του ανοιχτά» είπε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος.

Κάλεσε, δε, όποιον έχει την παραμικρή πληροφορία να καλέσει στο 116000, στην ευρωπαϊκή γραμμή για να την μοιραστεί «γιατί ούτε οι ομάδες διάσωσης δεν μπορούν να κάνουν γιατί δεν έχουν συγκεκριμένα στοιχεία.

«Βρισκόμαστε σε αδιέξοδο. Ελπίζουμε να είναι κάτι απλό και να μην έχουμε άσχημα αποτελέσματα» πρόσθεσε.

Επιβεβαίωσε, επίσης, τις πληροφορίες ότι υπήρχε μια ένταση στην μητέρα της 17χρονης «αλλά αυτό δικαιολογημένο όταν έχεις ένα παιδί που αγαπάς και το βλέπεις να δοκιμάζεται. Ελπίζω να μην έχει λυγίσει».

Μια μαρτυρία στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο», προσθέτει νέα στοιχεία στην υπόθεση εξαφάνισης της 45χρονης μητέρας με τη 17χρονη κόρη της. Συγκεκριμένα, ιδιοκτήτης κεντρικού φωτογραφείου στην Κατερίνη ανέφερε ότι αναγνώρισε τη 17χρονη από τη φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει στη δημοσιότητα. Επιπλέον, θυμήθηκε ότι πριν από λίγες μέρες, μαζί με τη μητέρα της, είχαν πάει στο φωτογραφείο του.

«Μου έκανε εντύπωση το πόσο ευδιάθετη ήταν η μητέρα. Σχεδόν σιγοτραγουδούσε. Μπορεί να μην πιάσαμε κουβέντα αλλά θυμάμαι ότι μου ζήτησαν να βγάλουν φωτογραφίες για διαβατήριο» ανέφερε ο ιδιοκτήτης του φωτογραφείου, προσθέτοντας ότι οι δύο αγνοούμενες, ήθελαν να βγάλουν διαβατήριο, για να ταξιδέψουν στη Ρωσία. «Θυμάμαι ότι το κορίτσι είχε κάποιο κινητικό πρόβλημα και την κρατούσε η μητέρα της. Είμαι σίγουρος πως πρόκειται για το παιδί που ψάχνουν» κατέληξε.

Το βράδυ της Παρασκευής ο πατέρας της 17χρονης και σύζυγος της 45χρονης μίλησε με την Αγγελική Νικολούλη και ανέφερε ένα περιστατικό που συνέβη πριν εξαφανιστούν. Γείτονάς τους καβγάδισε άγρια με τη σύζυγο και μητέρα του παιδιού του και εκείνη πήρε το αυτοκίνητο του και την Μαρία – Ιωάννα, ενώ ήταν εκνευρισμένη.

«Φοβόμαστε μήπως συνέβη κάποιο ατύχημα γιατί από εκείνη την ώρα και μετά το κινητό της συζύγου μου έκλεισε, ενώ η Μαρία – Ιωάννα το δικό της το είχε αφήσει στο σπίτι. Δεν πήραν μαζί τους ρούχα, ούτε χρήματα. Ψάξαμε σε φίλους και γνωστούς μήπως ζήτησαν βοήθεια, χωρίς όμως αποτέλεσμα» είπε ο τραγικός πατέρας και σύζυγος.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με νεότερη ανακοίνωσή του ενημέρωσε ότι υπάρχουν πληροφορίες πως η ανήλικη και η μητέρα της πιθανόν να επιβαίνουν σε όχημα Ι.Χ χρώματος μπλε, μάρκας Mazda με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΙ 8456.

Πηγή: ethnos.gr


NEWSLETTER