Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 17:11

Ξεχασμένη στο ψυγείο του νεκροτομείου Αθηνών η τραγουδίστρια Ρένα Πάντα

Γράφτηκε από την
Ξεχασμένη στο ψυγείο του νεκροτομείου Αθηνών η τραγουδίστρια Ρένα Πάντα

Η γνωστή τραγουδίστρια δεν είχε κανένα συγγενή στη ζωή και παραμένει άθαφτη εδώ και πέντε ημέρες.

Στα αζήτητα του Νεκροτομείου Αθηνών βρίσκεται από τις 15 Νοεμβρίου η Ρένα Πάντα, που έφυγε από τη ζωή αβοήθητη σε ηλικία 61 ετών. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» η τραγουδίστρια, η οποία δεν είχε κανένα συγγενή στη ζωή, παραμένει άθαφτη, με τη σορό της να βρίσκεται στα ψυγεία του νεκροτομείου για πέμπτη συνεχή ημέρα, μέχρι να συγκεντρωθούν τα χρήματα που χρειάζονται για να γίνει η κηδεία της.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ως πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ, αλλά και ο τραγουδιστής Δάκης ήταν ο πρώτος που πρόσφερε χρήματα για να δοθεί ένα τέλος στο μακάβριο αυτό δράμα. «Η Ρένα δεν είχε κανένα στον κόσμο. Ήταν μόνη και έρημη. Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, οι ένοικοι της πολυκατοικίας ειδοποίησαν την Αστυνομία και η σορός της μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο. Έκτοτε έχουμε ξεκινήσει έναν μαραθώνιο για να συγκεντρώσουμε χρήματα, ώστε να πραγματοποιηθεί η κηδεία της αξιαγάπητης φίλης» ανέφερε συγκινημένος ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Τα τελευταία χρόνια, η τραγουδίστρια ζούσε απομονωμένη στο διαμέρισμά της στα Πατήσια, προσπαθώντας να αντεπεξέλθει στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, αλλά και στη σκληρή μάχη της με τον καρκίνο. Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε ότι είχε ξεκινήσει την προετοιμασία για να διοργανωθεί μια δεύτερη μεγάλη συναυλία, με σκοπό όλα τα έσοδα από τη βραδιά να προσφερθούν την οικονομική ενίσχυση της Ρένας Πάντα. Δεν πρόλαβαν όμως.

Ρένα Πάντα: Μεσουράνησε τη χρυσή δεκαετία του ’80 στο τραγούδι

Η Ρένα Πάντα είχε μιλήσει στην εκπομπή «Μαζί σου» και είχε συγκλονίσει με την ιστορία της και τη δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. «Πέρασα ένα μεγάλο καρκίνο. Μου έχουν αφαιρέσει τα μισά όργανα από το σώμα μου για να ζω τώρα και αν δεν ήμουν άνθρωπος που δούλεψε στη νύχτα και έκανε ατασθαλίες, τώρα ίσως και να μην ζούσα», αποκάλυψε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Πριν πέντε χρόνια η Ρένα Πάντα έχασε την μητέρα της και πέρασε μια δύσκολη περίοδο βυθισμένη στην κατάθλιψη, με προβλήματα διαβίωσης. Μπορεί στο παρελθόν να είχε ζήσει πλουσιοπάροχα, τώρα τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα διαβίωσης. «Αυτήν τη στιγμή αντιμετωπίζω τρομερά προβλήματα διαβίωσης. Δεν έχω να ζήσω» είχε πει η γνωστή τραγουδίστρια.

Πηγή: ethnos.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER