Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 09:18

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 22/11

Γράφτηκε από την
Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 22/11

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr

Κριός

Ο Aρης στον Σκορπιό σε βάζει σε θέση μάχης στον οικονομικό τομέα, είτε για να αντιμετωπίσεις έξωθεν επιβουλές ή να αποκαταστήσεις ζημιές, είτε για να κάνεις μια μεγάλη «μπάζα», ρισκάροντας. Λεφτά από τα χέρια σου θα περάσουν δηλαδή, το θέμα όμως είναι το πόσο θα… μείνουν! Κατά τα άλλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Τοξότη κάνει την καθημερινότητά σου πιο «δροσερή» κι ευχάριστη.

 

Ταύρος

Ο Aρης απέναντί σου μπορεί να ενισχύσει την ανησυχία σου, ειδικά για την εξέλιξη κάποιων υποθέσεων, που δεν εξαρτώνται μόνο από τις δικές σου προσπάθειες, με τις διαθέσεις των άλλων απέναντί σου να είναι πότε άκρως υποστηρικτικές και πότε… φανατικά εναντίον σου! Ισως μάλιστα να τα «σπάσεις» με έναν συνεργάτη σου.

 

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη απέναντί σου, σου προσφέρει περισσότερες εναλλακτικές λύσεις και υποστηρίξεις από τους άλλους, δεν αποκλείεται όμως τελικά να διαταραχθούν και κάποιες υπάρχουσες ισορροπίες, αφού αυτήν την περίοδο για σένα «ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο»! Σε κάθε περίπτωση πάντως η καλοπέρασή σου δείχνει εξασφαλισμένη.

 

Καρκίνος

Με τον Αρη στον Σκορπιό μπορεί να «ταρακουνηθείς» απότομα από μια υπόθεση στην οποία εμπλέκεται κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, με την μεταξύ σας διαφωνία να «σκεπάζει» κάθε άλλη εξέλιξη, ενώ αν έχεις μικρά παιδιά, έχε τα από… κοντά! Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο δημιουργικός οίστρος σου «πιάνει ταβάνι» και οι εμπνεύσεις σου είναι μοναδικές.

 

Λέων

Ο Αρης στον Σκορπιό σε ωθεί να επικεντρωθείς σε θέματα του σπιτιού και της οικογένειάς σου, αφού είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες έκτακτες καταστάσεις, είτε τεχνικής φύσεως, είτε «ντράβαλα», που αφορούν στις σχέσεις με τους οικείους σου κι εδώ αν αρχίσουν να αντιπαρατίθενται οι εγωισμοί, άκρη δεν θα βγάλεις.

 

Παρθένος

Η Αφροδίτη στον Τοξότη… ξεμπλόκαρε και ευνοεί ζητήματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου, το μόνο που σου μένει λοιπόν είναι να αποδεχθείς τις ευκολίες που σου προσφέρονται, χωρίς να τα περάσεις όλα από «κόσκινο», χάνοντας το «τώρα». Παράλληλα, ο Αρης στον Σκορπιό προσπαθεί με… ζήλο να σε αποσυντονίσει μέσω εντάσεων που προκαλούνται.

 

Ζυγός

Ο Αρης στον Σκορπιό σε ωθεί να ακολουθήσεις μια πιο αποφασιστική πολιτική στα οικονομικά σου, διεκδικώντας εκείνα που σου αξίζουν πραγματικά και κόβοντας την όρεξη σε όποιον επιβουλεύεται τα κεκτημένα σου. Περιόρισε βέβαια και τον καταναλωτισμό σου, ώστε να σου περισσέψει και κάτι για αύριο!

 

Σκορπιός

Με τον Αρη στο ζώδιό σου δεν… κρατιέσαι, είναι όμως πιθανό να γίνεις στόχος κάποιων που θα ενοχληθούν με τις επιλογές σου ή θα παρεξηγηθούν. Πρόσεξε ακόμη τους χειρισμούς σου με εργαλεία ή μηχανήματα, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ζημιά, σε κάθε περίπτωση όμως μπορείς να πετύχεις πολλά και σε σύντομο χρόνο.

 

Τοξότης

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο αισιόδοξο κι «έξω καρδιά», κάτι που με τη σειρά του θα δώσει νέα πνοή στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου. Επιπλέον, η προσωπική γοητεία σου θα σου ανοίξει πολλές «πόρτες». Παράλληλα βέβαια, ο Αρης στον Σκορπιό ενεργοποιεί το παρασκήνιο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν υπόγειες κινήσεις σε βάρος σου.

 

Αιγόκερως

Ο Αρης στον Σκορπιό σου φέρνει μια νέα φιλία και σε ωθεί σε μια αγωνιστική δράση «για το κοινό καλό», την ίδια στιγμή όμως εντείνει τους ανταγωνισμούς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού κάποιοι έχουν τις αντιρρήσεις τους για τα όσα συμβαίνουν, αν μάλιστα υπάρχει και προσωπικό-ερωτικό ζήτημα, τότε μπορεί να χαθεί… εντελώς η «μπάλα»!

 

Υδροχόος

Ο Αρης στον Σκορπιό σου ζητά να επιστρατεύσεις τις αρετές σου και να εντατικοποιήσεις τη δράση σου, είτε για να αντιμετωπίσεις μια έκτακτη κρίση, είτε για να πετύχεις άμεσα και γρήγορα έναν «φλέγοντα» στόχο σου. Και πέρα από τον ζήλο ή το μεράκι σου, σίγουρα θα χρειαστεί να επιδείξεις ευελιξία απέναντι σε «ισχυρούς» που σου «την λένε».

 

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στον Τοξότη με «μέγα χορηγό» τον Δία, σου προσδίδει μια κοινωνική λάμψη, ενώ ταυτόχρονα κάνει την επίτευξη των στόχων σου εύκολη και απλή, φαίνεται μάλιστα να αρκεί γι’ αυτό η προσωπική σου παρουσία και το «σεξ απίλ» που εκπέμπεις. Μπορείς βέβαια και να κλείσεις τα μάτια σε όλα αυτά, προτιμώντας την ησυχία σου.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER