Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 18:36

Σοβαρές ενδείξεις εμπρησμού στο ξενοδοχείο της λεωφόρου Συγγρού - Διασωληνώθηκε η μία γυναίκα

Γράφτηκε από την
Σοβαρές ενδείξεις εμπρησμού στο ξενοδοχείο της λεωφόρου Συγγρού - Διασωληνώθηκε η μία γυναίκα

 

Αλλη διάσταση παίρνει η πυρκαγιά στο ξενοδοχείο στην λεωφόρο Συγγρού, καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις εμπρησμού, ενώ πολύ σοβαρή είναι η κατάσταση μιας από τις γυναίκες που έχουν μεταφερθεί στο Αττικό νοσοκομείο.

Συγκεριμένα, η μία από τις δύο αλλοδαπές γυναίκες, που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, μαζί με ένα άνδρα που φέρει επιπλέον κάταγμα στο πόδι, διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από πηγές της Πυροσβεστικής, έχουν βρεθεί στοιχεία που οδηγούν στον εμπρησμό τόσο στον 2ο όροφο του ξενοδοχείου, όσο και στον 1ο απ' όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά.

Ειδικότερα, στον διάδρομο του 2ου ορόφου, μπροστά στα δωμάτια 201 και 202, βρέθηκαν άθικτα δύο πλαστικά μπιτόνια με εύφλεκτο υγρό, ενώ ένα ίδιο μπιτόνι βρέθηκε και στον πρώτο όροφο.

Σημειώνεται ότι, όπως προέκυψε από την αυτοψία στο χώρο, η φωτιά ξεκίνησε από τον διάδρομο του πρώτου ορόφου, πιθανότατα έξω από δωμάτιο, το οποίο έχει υποστεί ζημιές, όπως και ο διπλανός χώρος.

Τα ευρήματα οδηγούν τους ανακριτικούς υπαλλήλους στην υπόνοια ότι κάποιος είχε σκοπό να βάλει φωτιά σε πολλά σημεία, προκειμένου να επεκταθεί ταχύτερα στο κτήριο, αλλά για άγνωστο λόγο δεν ολοκλήρωσε την πράξη του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER