Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 15:11

Κατασχέθηκαν πάνω από 20 κιλά κοκαΐνης σε φορτηγό στο λιμάνι της Πάτρας (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Κατασχέθηκαν πάνω από 20 κιλά κοκαΐνης σε φορτηγό στο λιμάνι της Πάτρας (Βίντεο)

Μια ακόμα σημαντική ποσότητα κοκαΐνης εντοπίστηκε μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Πρόκειται για συνολική ποσότητα πάνω από 22 κιλά κοκαΐνης, η όποια σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, εισήχθη στη χώρα μας από την Ιταλία, με φορτηγό όχημα μεταφορών, μέσω του λιμανιού της Πάτρας.

Τα ναρκωτικά – 21  περίπου κιλά κοκαΐνης σε 18 συσκευασίες- εντοπίστηκαν μέσα σε  ειδική κρύπτη, που ήταν κατασκευασμένη με ιδιαίτερο τρόπο, ώστε να είναι εξαιρετικά δύσκολη η ανίχνευση της.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, στις 5 Δεκεμβρίου, συνέλαβαν τον 37χρονο ημεδαπό οδηγό του οχήματος και σε έρευνα που επακολούθησε στην οικία του βρήκαν επιπλέον και κατάσχεσαν, μεταξύ άλλων, πιστόλι με γεμιστήρα, 40 φυσίγγια κρότου, ορθογώνια μεταλλικά καλούπια διαφόρων διαστάσεων και συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Ο συλληφθείς κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος από τις αρμόδιες Αρχές.

Η ΕΛΑΣ έδωσε σήμερα στο φως της δημοσιότητας βίντεο – ντοκουμέντο από την στιγμή που οι αστυνομικοί ανακαλύπτουν την κρύπτη στο φορτηγό και εντοπίζουν την κοκαΐνη.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER