Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2015 17:15

Πάτρα: Συνέλαβαν 11χρονο για κλοπή χρυσής αλυσίδας

Γράφτηκε από την
Πάτρα: Συνέλαβαν 11χρονο για κλοπή χρυσής αλυσίδας

Ο μικρός ανέλαβε να απασχολήσει το θύμα, ώστε να βρουν ευκαιρία οι συνεργοί του ηλικίας 21 και 17 χρόνων να αρπάξουν την αλυσίδα και να το βάλουν στα πόδια.


Όσο συνηθισμένες κι αν είναι πια οι κλοπές με δράστες ανήλικα τσιγγανόπουλα στην Πάτρα και τις γύρω περιοχές, δεν θα μπορούσαν να μην εκπλαγούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας από την ηλικία ενός από τους δράστες της αρπαγής μιας χρυσής αλυσίδας από έναν 20χρονο στο Ρίο.
Ο ανήλικος κλέφτης, που είναι μόλις... 11 χρόνων, ήταν η «αιχμή του δόρατος» για την τριμελή συμμορία που έβαλε στόχο το χρυσαφικό που φορούσε στο λαιμό του το θύμα!
Αυτός ανέλαβε να απασχολήσει το νεαρό, ώστε να βρουν ευκαιρία οι συνεργοί του ηλικίας 21 και 17 χρόνων να αρπάξουν την αλυσίδα και να το βάλουν στα πόδια! Όμως, τους εντόπισαν οι αστυνομικοί, τους συνέλαβαν και επέστρεψαν τη χρυσή αλυσίδα στον 20χρονο. Ο 11χρονος αφέθηκε ελεύθερος λόγω της μικρής του ηλικίας, ενώ οι άλλοι δυο παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που τους άσκησε δίωξη για κλοπή κατά συναυτουργία.
Πηγή: protothema.gr


NEWSLETTER