Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016 15:05

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας υποδέχεται την Alibaba στην Ελλάδα

Γράφτηκε από την
Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας υποδέχεται την Alibaba στην Ελλάδα

Ο κινεζικός κολοσσός Alibaba φτάνει στην Ελλάδα. Υψηλόβαθμα στελέχη της μεγαλύτερης εταιρείας ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο, αναμένονται στην Αθήνα το μεσημέρι της 13ης Σεπτεμβρίου 2016 για άμεσες επαφές με εκπροσώπους της Κυβέρνησης, φορείς, κοινωνικούς εταίρους και επιχειρηματίες.

Την Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00 ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας Γιάννης Χατζηθεοδοσίου θα υποδεχθεί την κινέζικη αντιπροσωπεία στα γραφεία του Επιμελητηρίου, (Πανεπιστημίου 44, 2ος όροφος) όπου θα δοθεί η δυνατότητα και για μία πρώτη επικοινωνία με τους εκπροσώπους του Τύπου.

Θα ακολουθήσει στις 18.00 εκδήλωση στο υπουργείο Εξωτερικών όπου θα υποδεχθεί τα στελέχη της Alibaba και του επιμελητηρίου ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας, ενώ θα παρευρεθούν εκπρόσωποι επιχειρηματικών φορέων από όλη την Ελλάδα.

Το μεγάλο ραντεβού της Ελληνικής Επιχειρηματικής Κοινότητας με την Alibaba θα δοθεί την επόμενη ημέρα, 14 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Hilton. Τα στελέχη της κινέζικης εταιρείας θα προχωρήσουν στην παρουσίαση των δραστηριοτήτων της Alibaba, ενώ θα δοθεί η ευκαιρία για Β2Β συναντήσεις με εκπροσώπους ελληνικών εταιρειών, καθώς έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή περισσότεροι από 600 επιχειρηματίες από τον χώρο των εξαγωγών και του τουρισμού.

Στόχος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών είναι η ενίσχυση της εξωστρέφειας και η αύξηση των εξαγωγών των ελληνικών προϊόντων, καθώς και η προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού Κινέζων επισκεπτών, προκειμένου να τονωθεί η ελληνική επιχειρηματικότητα και οικονομία και να ξεκινήσει η πορεία προς την ανάπτυξη.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER