Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 14:03

Εκδήλωση ΣΕΒ για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Γεωργία

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Εκδήλωση ΣΕΒ για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Γεωργία

Οι επιχειρηματικές ευκαιρίες για τις ελληνικές επιχειρήσεις στην αγορά της Γεωργίας που εντοπίζονται κυρίως στους τομείς της οικιστικής δόμησης, των υποδομών, των υποδομών μεταφοράς, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και διαχείρισης αποβλήτων/υδάτινων πόρων και στην εφοδιαστική αλυσίδα, παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στον ΣΕΒ.

Επίσημοι καλεσμένοι στην εκδήλωση ήταν ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς-Νικόλαος Κουίκ και ο Πρέσβης της Γεωργίας στην Ελλάδα, κ.Ioseb Nanobashvili ενώ συμμετείχαν 50 επιχειρήσεις- μέλη του ΣΕΒ.

Ο Πρέσβης της Γεωργίας παρουσίασε στοιχεία για τις διαδικασίες ίδρυσης εταιριών, την προστασία ιδιοκτησίας και δικαιωμάτων, τα χρηματοδοτικά κίνητρα, το φορολογικό πλαίσιο, κ.α.

Ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του ΣΕΒ, κ. Κωνσταντίνος Μπίτσιος, τόνισε ότι ο Σύνδεσμος παρέχει ένα ολοκληρωμένο πλέγμα υπηρεσιών προς τα μέλη του που επιδιώκουν να εισέλθουν σε αγορές του εξωτερικού.

Πρόκειται για το πρόγραμμα ExportReady που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων υπηρεσίες πληροφόρησης, δικτύωσης αλλά και συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη βελτίωση των εμπορικών και εξαγωγικών δυνατοτήτων των επιχειρήσεων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER