Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017 11:17

Στα ηνία της Coca-Cola HBC AG ο Zoran Bogdanovic

Γράφτηκε από την
Στα ηνία της Coca-Cola HBC AG ο Zoran Bogdanovic

Τον διορισμό του κ. Zoran Bogdanovic στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ανακοίνωσε σήμερα η Coca-Cola HBC AG.

Ο κ. Bogdanovic διαδέχεται τον Δημήτρη Λόη, ο οποίος απεβίωσε τον Οκτώβριο.

Ο κ. Bogdanovic θα προταθεί επίσης ως εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας στην επόμενη Γενική Συνέλευση των μετόχων.

Ο κ. Bogdanovic ήταν Περιφερειακός Διευθυντής με ευθύνη για 12 χώρες και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Coca-Cola HBC από το 2013. Άρχισε να εργάζεται στην Coca-Cola HBC το 1996 αναλαμβάνοντας μία σειρά από διευθυντικές θέσεις, συμπεριλαμβανομένων αυτών του Γενικού Διευθυντή Κροατίας, Ελβετίας και Ελλάδας.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση: «σε συνέχεια μιας ενδελεχούς διαδικασίας αξιολόγησης, το Διοικητικό Συμβούλιο με χαρά ανακοινώνει τον διορισμό του Zoran ως Διευθύνοντα Συμβούλου. Ο Zoran έχει αποδεδειγμένη ικανότητα να πετυχαίνει θετικά αποτελέσματα σε διαφορετικές αγορές που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα των χωρών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Η ικανότητα του να αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ανθρώπινο δυναμικό της Εταιρείας και να εφαρμόζει καινοτόμες πρακτικές στις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, καθιστούν τον Zoran, ιδανική επιλογή προκειμένου να ηγηθεί της Coca-Cola HBC σε αυτή τη εποχή ανάπτυξης που διανύουμε», δήλωσε ο Αναστάσιος Δαυίδ, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Coca-Cola HBC. «Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μιχάλη Ήμελλο για την ηγεσία του και εξαιρετική προσφορά προς την Εταιρεία κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου.»

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER