Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016 21:26

Οργή Μητσοτάκη για την αφίσα ΤΟ της ΝΔ με Κορακάκη

Γράφτηκε από την
Οργή Μητσοτάκη για την αφίσα ΤΟ της ΝΔ με Κορακάκη

Η ατυχής πρωτοβουλία του προέδρου της τοπικής Πετρούπολης προκάλεσε την αντίδραση της ηγεσίας, που ζήτησε αμέσως να κατέβει η ανάρτηση. "Οι Ολυμπιονίκες δεν ανήκουν σε κόμματα. Ανήκουν στην Ελλάδα" σχολίασε ο Μακάριος Λαζαρίδης.

 

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημιουργούν ενίοτε προβλήματα στα κόμματα, όταν τα χειρίζονται στελέχη που παίρνουν πρωτοβουλίες.

Έτσι η αφίσα με τη χρυσή ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη, που έφτιαξε και ανήρτησε στο facebook η τοπική οργάνωση της ΝΔ Πετρούπολης, συνδέοντας μάλιστα την επιτυχία της πρωταθλήτριας με το σλόγκαν του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Ελλάδα της αριστείας, προκαλώντας αντιδράσεις, προκάλεσε και την οργή του προέδρου της ΝΔ, ο οποίος ζήτησε αμέσως η ανάρτηση να κατέβει, καθώς δεν συνάδει με το πνεύμα της δικής του δήλωσης για την ολυμπιονίκη.

Το πρόβλημα ήταν βέβαια ότι παρόλα αυτά, η ανάρτηση είχε παραμείνει στη σελίδα της τοπικής στο facebook μέχρι σήμερα το απόγευμα. Για αυτό και τα πράγματα ξεκαθάρισε με ένα σχόλιο του στο twitter ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης.

"Αισθητικά & πολιτικά η ανάρτηση της ΔΗΜΤΟ Πετρούπολης ήταν λάθος. Οι Ολυμπιονίκες μας δεν ανήκουν σε κόμματα. Ανήκουν στην Ελλάδα" έγραψε ο κ.Λαζαρίδης, ξεκαθαρίζοντας έτσι την επίσημη θέση του κόμματος.

ΠΗΓΗ: news247.gr


NEWSLETTER