Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 17:32

Δρίτσας: Με το ΤΑΙΠΕΔ έχουμε συγκρουστεί πολλές φορές

Γράφτηκε από την
Δρίτσας: Με το ΤΑΙΠΕΔ έχουμε συγκρουστεί πολλές φορές

«Υπεύθυνη πολιτική σε αυτόν τον τόπο ασκεί η εκλεγμένη κυβέρνηση. Η εκλεγμένη κυβέρνηση οφείλει -και αυτό κάνει- να βελτιώνει στο μέτρο του δυνατού όλες τις συμβάσεις παραχώρησης, όλες τις διαγωνιστικές διαδικασίες για τις ιδιωτικοποιήσεις. Αυτό κάναμε στο λιμάνι του Πειραιά, της Θεσσαλονίκης.

Αυτό κάνει ο Πάνος Σκουρλέτης στη ΔΕΗ, ο Χρήστος Σπίρτζης στα δημόσια έργα και σε κάθε περίπτωση στα αεροδρόμια και αλλού» είπε με δηλώσεις του στον Real FM ο υπουργός Ναυτιλίας Θεόδωρος Δρίτσας.

«Και στη Βουλή το δήλωσα αυτό ενώπιον του κ. Πιτσιόρλα. Έχουμε συγκρουστεί πολλές φορές με την κατεύθυνση του ΤΑΙΠΕΔ να ολοκληρώσει τις διαγωνιστικές διαδικασίες χωρίς να λαμβάνει υπόψιν του ζητήματα ευρύτερου δημοσίου συμφέροντος και ευρύτερης ωφέλειας και για την κοινωνία και τον ελληνικό λαό. 

Μονοδρομημένες κατευθύνσεις για να πετύχουν οι ιδιωτικοποιήσεις» επεσήμανε ο κ. Δρίτσας.

Παράλληλα, ο ίδιος συνέχισε, λέγοντας πως «από την στιγμή που και η ελληνική κυβέρνηση έχει δεσμευτεί γι' αυτό, μέλημά μας είναι να πετύχουν, αλλά με τη μέγιστη δυνατή ωφέλεια.  Εκεί πράγματι έχουμε συγκρουστεί πολλές φορές με το ΤΑΙΠΕΔ».

Πηγή: www.ethnos.gr


NEWSLETTER