Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 16:30

Εκτός ΚΟ Ποταμιού ο Ιάσων Φωτήλας

Γράφτηκε από την
Εκτός ΚΟ Ποταμιού ο Ιάσων Φωτήλας

Εκτός ΚΟ του Ποταμιού τέθηκε ο βουλευτής Ιάσων Φωτήλας. Την απομάκρυνση του κ. Φωτήλα από την ΚΟ του Ποταμιού ανακοίνωσε ο επικεφαλής του Κινήματος Σταύρος Θεοδωράκης με επιστολή του στο προεδρείο της Βουλής.

«Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνω, ότι ο βουλευτής Αχαΐας Ιάσων Φωτήλας, τίθεται από σήμερα εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος», αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Θεοδωράκης.

Νωρίτερα ο Παντελής Αβραμίδης, γραμματέας Οργανωτικού του Ποταμιού, είχε απαντήσει δημόσια στον κ. Φωτήλα σχετικά με την αναφορά του δεύτερου περί συνεργασίας του Ποταμιού με τη ΝΔ:

«Αγαπητέ Ιάσων,

Πράγματι το Ποτάμι είναι "ένα φρέσκο, ανανεωτικό, προοδευτικό, μεταρρυθμιστικό κίνημα". Δεν τρώει όμως κουτόχορτο. Όταν ένας βουλευτής μέλος μάλιστα του Πολιτικού Συμβουλίου την μια μέρα στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας υποστηρίζει ότι το Κίνημα πρέπει να βαδίσει ενωμένο χωρίς διαφοροποιήσεις και την άλλη μέρα αφού πρώτα συναντά συγκεκριμένα στελέχη της ΝΔ, δηλώνει ότι "σκέφτομαι να πάω στην ΝΔ", τότε κάτι σάπιο υπάρχει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας.

Παντελής Αβραμίδης».

Πηγές του Ποταμιού σχολίαζαν ότι «η απόφαση για την απομάκρυνση του κ. Φωτήλα ελήφθη μετά από τις συνεχείς διαφοροποιήσεις του σε επίσημες θέσεις του Κινήματος» και «προέκυψε και από τις τελευταίες κινήσεις του με τις οποίες φαίνεται να έχει κάνει άλλες επιλογές».

Μετά την απομάκρυνση του κ. Φωτήλα από την ΚΟ του Ποταμιού, οι ανεξάρτητοι βουλευτές γίνονται συνολικά πέντε.

ΑΠΕ - ΜΠΕ


NEWSLETTER