Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016 17:33

Τη σύσταση ενιαίου φορέα αμυντικής βιομηχανίας ζητά η Λαϊκή Ενότητα

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Λαϊκή Ενότητα, με ανακοίνωσή της, καλεί την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας να προχωρήσει, άμεσα, στη σύσταση ενιαίου φορέα αμυντικής βιομηχανίας με συμμετοχή όλων των επιχειρήσεων και να σταματήσει η υλοποίηση των μνημονιακών δεσμεύσεων.

Διαφορετικά, όπως προστίθεται στην ανακοίνωση, θα εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα εκείνα που καιροφυλακτούν για να ιδιοποιηθούν κρίσιμους τομείς της ελληνικής οικονομίας.

Η ΛΑΕ κατηγορεί την κυβέρνηση για υποταγή στην εξυπηρέτηση των ιδιωτικών εταιρειών, ελληνικών και ξένων, παραγωγής αμυντικών συστημάτων, μέσω της απαξίωσης και συρρίκνωσης της δημόσιας αμυντικής βιομηχανίας. Επίσης, καλεί την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στη στήριξη των ελληνικών αμυντικών συστημάτων, πρώτα και κύρια με την εξασφάλιση της βιωσιμότητας και της ρευστότητας, την καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους και δεύτερον να προχωρήσει σε ένα αναπτυξιακό σχέδιο, που θα παίρνει υπ' όψη τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων και την εξωστρέφεια σε αγορές που μπορούν να αποτελέσουν προνομιακούς πελάτες.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER

Ποιός ευθύνεται περισσότερο για το πρόβλημα με τα πυρηνελαιουργεία στη Μεσσηνία;
Ποιός ευθύνεται περισσότερο για το πρόβλημα με τα πυρηνελαιουργεία στη Μεσσηνία;
Πρέπει να διαλέξεις μια απάντηση