Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016 18:48

Ανεξαρτητοποιήθηκε από την Ένωση Κεντρώων ο Γιώργος Καρράς

Γράφτηκε από την
Ανεξαρτητοποιήθηκε από την Ένωση Κεντρώων ο Γιώργος Καρράς

Την ανεξαρτητοποίησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων γνωστοποίησε στον πρόεδρο της Βουλής ο μέχρι πρότινος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός του, Γιώργος Δημήτριος Καρράς.

Η επιστολή του, στην οποία δεν αναφέρονται οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησης, αναγνώστηκε στην Ολομέλεια κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την κινητικότητα.

«Ως ανεξάρτητος βουλευτής δεσμεύομαι, ότι θα έχω αυτόνομη πολιτική πορεία και θα συνεχίσω να εργάζομαι με τις λίγες δυνάμεις μου για το καλό της πατρίδας», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Καρράς.

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη που μου έδωσε την ευκαιρία να εκλεγώ βουλευτής και να εργαστώ με τις όποιες δυνάμεις μου για το καλό του τόπου» προσθέτει ο κ. Καρράς.

Όπως εξήγησε ο Βασίλης Λεβέντης σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο κ. Καρράς είχε παραπονεθεί ότι στελέχη του κόμματος τον υπονόμευαν και ζήτησε να τους απομακρύνει.

Όπως είπε, ο ίδιος δεν το έπραξε, με αποτέλεσμα την δυσαρέσκειά του και την εθελούσια απομάκρυνσή του. «Όταν φεύγει το άρρωστο, το δέντρο μεγαλώνει» σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

«O κ. Καρράς μας είχε κάνει λίγο-πολύ γνωστό ότι λόγω διαφωνιών του θα έφευγε από την Ένωση Κεντρώων. Μας είχε όμως σαφώς δηλώσει ότι θα υπέβαλλε την παραίτηση του από βουλευτής» αναφέρει η Ένωση Κεντρώων σε ανακοίνωσή της, με την οποία τον ευχαριστεί για τη μέχρι σήμερα συνεργασία και του ζητά να παραδώσει την έδρα.

«Του υπενθυμίζουμε ότι στοιχειώδης εντιμότητα επιβάλλει να παραδώσει την έδρα, διότι η έδρα ανήκει στην Ένωση Κεντρώων και κατακτήθηκε με λίστα. Το μέλλον θα δείξει, αν δεν παραδώσει την έδρα, ποιος δάχτυλος υπάρχει» υποστηρίζει η Ένωση Κεντρώων.

Πλέον η κοινοβουλευτική ομάδα της Ένωσης Κεντρώων αριθμεί οκτώ μέλη.

ΠΗΓΗ: in.gr


NEWSLETTER