Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 14:15

Στο πειθαρχικό της ΟΝΝΕΔ παραπέμπεται ο διευθυντής της Οργάνωσης Νέων ΝΔ Θεσ/νίκης

Γράφτηκε από την
Στο πειθαρχικό της ΟΝΝΕΔ παραπέμπεται ο διευθυντής της Οργάνωσης Νέων ΝΔ Θεσ/νίκης

Στο πειθαρχικό της ΟΝΝΕΔ παραπέμπεται ο διευθυντής της Οργάνωσης Νέων ΝΔ Θεσσαλονίκης.

«Οι θέσεις που εξέφρασε ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης σαφώς και δεν εκφράζουν το σύνολο της Οργάνωσης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Οργάνωση Νέων της ΝΔ και προσθέτει: «Η ΟΝΝΕΔ έχει αποδείξει ότι είναι απέναντι σε ρατσιστικές και σεξιστικές απόψεις. Ως εκ τούτου η παραίτησή του από τη θέση του Διευθυντή της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης έγινε αποδεκτή. Με απόφαση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβου, παραπέμπεται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ».

Να αποδοκιμάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στέλεχος της ΟΝΝΕΔ για το υβρεολόγιο σε βάρος της βουλευτή Σίας Αναγνωστοπούλου, ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Να αποδοκιμάσει έμπρακτα ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον διευθυντή της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Εμμανουήλ Κούλα, για τα σχόλια που έκανε σε βάρος της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σίας Αναγνωστοπούλου, σχετικά με όσα είπε για τον επικεφαλής του Γιούρογκρουπ Γερούν Ντάϊσελμπλουμ, ζητεί το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να σχολιάσει ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Εμμανουήλ Κούλας, τα όσα είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, για τον Γ. Ντάισελμπλουμ είναι χυδαίος και αποκρουστικός. Το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ επιδόθηκε σε ένα άκρως σεξιστικό υβρεολόγιο, με αφορμή ένα πολιτικό σχόλιο της Σ. Αναγνωστοπούλου για τις υποτιμητικές και σεξιστικές δηλώσεις του επικεφαλής του Eurogroup σχετικά με τους λαούς του Νότου της Ευρώπης» αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Καλούμε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυρ. Μητσοτάκη, να αποδοκιμάσει έμπρακτα το στέλεχος της νεολαίας του κόμματός του. Σε διαφορετική περίπτωση, θα θεωρήσουμε ότι υιοθετεί τις απόψεις του». 

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER