Τρίτη, 02 Μαϊος 2017 15:49

Παπαδημητρίου: Περίπου 30 Κυριακές ανοιχτά τα καταστήματα σε τουριστικές περιοχές

Γράφτηκε από την
Παπαδημητρίου: Περίπου 30 Κυριακές ανοιχτά τα καταστήματα σε τουριστικές περιοχές

 

Υπάρχει λευκός καπνός στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου στο περιθώριο των εγκαινίων ενός ακόμη Κέντρου Εξυπηρέτησης Δανειοληπτών στην Πατησίων στα γραφεία του ΟΑΕΔ στην Αθήνα.

Αυτή η συμφωνία μας δίνει πλέον τη δυνατότητα να προχωρήσουμε με την διαδικασία της ελάφρυνσης του χρέους η οποία θα ξεκινήσει στο Eurogroup αυτού του μήνα τόνισε ο υπουργός Οικονομίας.

 

Περίπου 30 Κυριακές θα ανοιγουν τα εμπορικά καταστήματα σε τουριστικές περιοχές, όπως δήλωσε επίσης ο υπουργός Οικονομίας.

«Υπάρχει συμφωνία να λειτουργούν τα εμπορικά καταστήματα μερικές Κυριακές επιπλέον. Θα ανοίξουν σε τουριστικά μέρη, κυρίως στο Δήμο Αθηναίων, στην παραλία από τον Πειραιά έως το Σούνιο, σε ορισμένες περιοχές του Πειραιά και στο Δήμο Θεσσαλονίκης και γύρω γύρω από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος» όπως είπε ο υπουργός.

Και σε ερώτηση δημοσιογράφου αν συμφωνεί η κυβέρνηση με το μέτρο συνέχισε: «Φυσικά διαφωνούσαμε αλλά είναι κάτι που γίνεται στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες και στην Αμερική. Μπορούμε να το δούμε και αυτό σαν εξυγχρονισμό».

Ο υπουργός σε ερώτηση πότε θα έρθει η συμφωνία στη Βουλή προς ψήφιση είπε μέχρι τις 15 του μηνός.

ΑΠΕ - ΜΠΕ


NEWSLETTER