Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 15:50

Διαψεύδει φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ ο ευρωβουλευτής Μίλτος Κύρκος

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαψεύδει φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ ο ευρωβουλευτής Μίλτος Κύρκος

«Δεν δέχομαι κανένα φλερτ από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχει εκδηλωθεί τίποτα που θα μπορούσε να θεωρηθεί φλερτ», δήλωσε ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού, Μίλτος Κύρκος, σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό, απαντώντας σε δημοσιεύματα και παραπολιτικά σχόλια.

«Αυτά που προτείνω είναι σε απόσταση από αυτά που η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ μας έχει δείξει τα τελευταία τρία χρόνια που, δυστυχώς, δεν είναι καν στην κατεύθυνση διαχείρισης του μνημονίου, αλλά μόνο προς την επιβίωση του κρατικού μηχανισμού», σημείωσε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ενώ τόνισε: «Και στους δύο χώρους έχω ανθρώπους με τους οποίους συνομιλώ και βλέπουμε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο».

Όσον αφορά την απουσία του από το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, ο κ. Κύρκος είπε: «Η αντίθεσή μου με το πώς οδηγήθηκε το Κίνημα Αλλαγής στο συνέδριό του ήταν καταγεγραμμένη εδώ και έξι μήνες απ’ όταν ξεκίνησε». Επιπλέον επισήμανε ότι εξακολουθεί να παραμένει στο Ποτάμι και από εκεί στηρίζει και παίρνει και πρωτοβουλίες, αλλά δεν παύει να έχει και το δικαίωμα της κριτικής.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER