Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2018 11:30

Μ. Παπαδοπούλου: Να μην καπελωθούν από κανέναν τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Μ. Παπαδοπούλου: Να μην καπελωθούν από κανέναν τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία

«Πρόκειται για απαράδεκτες δηλώσεις και απορρίπτονται ως τέτοιες. Δείχνουν ότι δεν κατανοούν την αξία του κράτους δικαίου με το καθεστώς το οποίο έχουν και εντάσσονται στο προεκλογικό αγώνα που διεξάγεται στην Τουρκία» δήλωσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, σε δηλώσεις της στον τ/σ "Νέο Κανάλι", σχολιάζοντας τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας εναντίον του Έλληνα πρωθυπουργού, σχετικά με την αποφυλάκιση των Τούρκων αξιωματικών.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που Τούρκος αξιωματούχος αναφέρεται στο θέμα. Και ο Ερντογάν στο πρόσφατο παρελθόν αναφέρθηκε σε υποτιθέμενη συμφωνία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό και το Μαξίμου είχε απαντήσει πως στην Ελλάδα υπάρχει κράτος δικαίου και δημοκρατία και όχι σουλτάνος» σημείωσε.

Ερωτηθείσα για τα νέα συλλαλητήρια που διοργανώνονται για το ονοματολογικό απάντησε ότι τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία «εξέφρασαν τον αγνό πατριωτισμό των Ελλήνων» και επισήμανε ότι «είναι ακομμάτιστα και πρέπει να παραμείνουν ακομμάτιστα, να μην καπελωθούν από κανέναν, από κανένα κόμμα και να μην υποτιμηθούν».

Επανέλαβε τη θέση των ΑΝΕΛ για συμμετοχή στα συλλαλητήρια, σύμφωνα με αυτό που υπαγορεύει η συνείδηση του καθενός, προσθέτοντας ότι αυτή η θέση «απορρέει από σεβασμό στο ότι πρέπει να διατηρήσουν τον ακομμάτιστο χαρακτήρα τους».

«Σε προσωπικό επίπεδο συμμετείχα σε προηγούμενο συλλαλητήριο και θα συμμετέχω ξανά» είπε η κ. Παπαδοπούλου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER