Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2018 17:11

ΣΥΡΙΖΑ: Καλή δύναμη και επιτυχία σε όλα τα παιδιά

Γράφτηκε από την
ΣΥΡΙΖΑ: Καλή δύναμη και επιτυχία σε όλα τα παιδιά

«Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που δίνουν αυτή τη σημαντική μάχη», εύχεται ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση των αποφοίτων ΕΠΑΛ και ΓΕΛ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Τμήμα Παιδείας του κόμματος αναφέρεται: «Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αυτές οι εξετάσεις είναι μια δοκιμασία με τεράστιο ψυχολογικό και δυσβάσταχτο οικονομικό κόστος για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Ευχόμαστε σε όλες και όλους καλή δύναμη και να επιτύχουν τους στόχους τους, έχοντας συνείδηση πως εκτός από αυτή τη σημαντική μάχη θα έχουν και άλλες ευκαιρίες στη ζωή τους».

Επίσης σημειώνεται: «Ως ΣΥΡΙΖΑ, εργαζόμαστε για ένα Δημόσιο, Δωρεάν και ποιοτικά αναβαθμισμένο Δημοκρατικό σχολείο για όλους και όλες χωρίς καμιά διάκριση, προσβλέποντας στη στήριξη του μορφωτικού και διαπαιδαγωγητικού του ρόλου και τη μείωση του εξεταστικού φόρτου των μαθητών/τριών. Η εκπαιδευτική πολιτική που εφαρμόζεται μετά την πολιτική αλλαγή του 2015, παρά τις δύσκολες συνθήκες μνημονίου, έχει αναδείξει αυτά τα χαρακτηριστικά».

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER