Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 16:00

Π. Χρηστίδης: Το Κίνημα Αλλαγής αναμένει το τελικό κείμενο της συμφωνίας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Π. Χρηστίδης: Το Κίνημα Αλλαγής αναμένει το τελικό κείμενο της συμφωνίας

Τη στάση του Κινήματος Αλλαγής για τη συμφωνία στο ονοματολογικό της πΓΔΜ εξήγησε ο εκπρόσωπος Τύπου, Παύλος Χρηστίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ.

«Είμαστε υπέρ της λύσης, αλλά όχι οποιασδήποτε λύσης, θέλουμε να γίνει με όρους εξυπηρέτησης των εθνικών μας συμφερόντων γιατί αναγνωρίζουμε ότι πάντα ο κίνδυνος είναι εξ Ανατολών.Φαίνεται ότι δεν υπάρχει μία οριστική λύση, αλλά μία συμφωνία με ερωτηματικά και αστερίσκους» ανέφερε ο κ. Χρηστίδης, προσθέτοντας ότι «χρειάζεται να δούμε όλες τις λεπτομέρειες και γι' αυτό η Φώφη Γεννηματά ζήτησε από τον κ. Τσίπρα τη συμφωνία ολόκληρη και αναμένουμε το πλήρες κείμενο».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής σημείωσε ότι σε κάθε περίπτωση χρειάζεται να έρθει και στη Βουλή κι εκεί «να δούμε ακριβώς τι θα πει ο κ. Τσίπρας για όλα αυτά τα ζητήματα κι εκεί θα τοποθετηθούμε κι εμείς, επί της αρχής με βάση τις δικές μας απόψεις. Το Πολιτικό μας Συμβούλιο θα συνεδριάσει μόλις πάρουμε τη συμφωνία στα χέρια μας».

Υπενθύμισε, δε, ότι το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής έχει συμφωνήσει, ομόφωνα, στην ξεκάθαρη θέση, τονίζοντας ότι χρειάζεται ψυχραιμία και να σταθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER