Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 21:05

Καμμένος: Ιστορική ημέρα δικαίωσης

Γράφτηκε από την
Καμμένος: Ιστορική ημέρα δικαίωσης

«Εξι χρόνια πριν ένα κίνημα πολιτών ενώθηκε υπό το σκοπό να επανακτήσει η πατρίδα εθνική κυριαρχία και αξιοπρέπεια απελευθερώνοντας την χώρα από τα δεσμά του ΔΝΤ, που μας είχαν αποκόψει από τον ευρωπαϊκό κορμό, που στηρίχθηκε το ευρωπαϊκό οικοδόμημα» ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος.

«Σήμερα είναι ιστορική ημέρα για το έθνος διότι η πατρίδα έσπασε τα δεσμά, χωρίς να χυθεί αίμα μεταξύ του λαού της όπως έγινε στις περισσότερες περιπτώσεις που το ΔΝΤ ανέλαβε τη διοίκηση χώρας. Αποφύγαμε τον εμφύλιο, το καταφέρατε εσείς τα μέλη των ΚΟ Συριζα και ΑΝΕΛ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Π. Καμμένος.

«Σήμερα οι ΑΝΕΛ δικαιωνόμαστε για κάθε απόφαση που πήραμε και το ίδιο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που άντεξαν όλες αυτές τις επιθέσεις», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, απευθύνοντας ομιλία στο αίθριο του Ζαππείου, μετά την ομιλία του πρωθυπουργού.

«Δεν φτάσαμε στο τέλος αυτής της κοινής πορείας με τον Αλέξη Τσίπρα, όπως πολλοί επιθυμούν», υπογράμμισε. «Αντέξαμε, αντέχουμε και θα νικήσουμε», είπε ο Π. Καμμένος.

«Και στα εθνικά θέματα αποδείξαμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να φυλάξουμε Θερμοπύλες», πρόσθεσε. «Καταφέραμε να αναδείξουμε την πατρίδα μας με το προσφυγικό, γιατί όταν στην Κεντρική Ευρώπη ούρλιαζαν με μίσος, οι Έλληνες αγκάλιασαν τους πρόσφυγες, προσέφεραν αγάπη και τροφή στους πρόσφυγες». «Δεν θα επιτρέψουμε στο μαύρο μέτωπο της πολιτικής να πουλά πατριωτισμό, ήταν πάντα πατριδοκάπηλοι»,

Ο Π. Καμμένος διαβεβαίωσε τον «Αλέξη» ότι «παραμένουμε σταθεροί στις αξίες και τις αρχές μας και αυτή η συνεργασία ήταν, είναι και θα είναι μια έντιμη συνεργασία, προς όφελος της πατρίδας και του λαού της». Ο Π. Καμμένος διαβεβαίωσε τον λαό ότι «έχει ηγέτη του έναν έντιμο και άξιο πρωθυπουργό, τον καλύτερο πρωθυπουργό που έχει περάσει στα χρόνια της Μεταπολίτευσης, τον Αλέξη Τσίπρα».

«Αντίθετα με τον εμφύλιο καταφέραμε την εθνική συμφιλίωση την οποία συνεχίζουμε να κάνουμε πράξη, όλοι οι Έλληνες».

«Όταν με κάλεσε ο Τσίπρας είχα πει αρχίζει η επιχείρηση Γοργοπόταμος όπως τότε που ο Άρης και ο Ζέρβας κατάφεραν να τινάξουν την γέφυρα. Αφού η επιχείρηση Γοργοπόταμος τελείωσε αρχίζει το σχέδιο Μάρσαλ με την βοήθεια των Ελλήνων» σημείωσε ο Π. Καμμένος.

«Εάν οι ΑΝΕΛ και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαμε υποκύψει στην τρομοκρατία και στην πρόταση δυσπιστίας, με προφανή δόλο, όχι για το όνομα της Μακεδονίας αλλά για να ρίξουν την κυβέρνηση, δεν θα φτάναμε στη σημερινή μέρα» υπογράμμισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

«Είχαν μάθει το Ζάππειο για να υπόσχονται, εμείς για να ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα της πολιτικής μας» ολοκλήρωσε ο υπουργός Άμυνας.

ΑΠΕ - ΜΠΕ


NEWSLETTER