Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018 20:10

Συνεχίζεται η κόντρα ΝΔ - Μαξίμου με αλληλοκατηγορίες για λάσπη

Γράφτηκε από την

Επιμένει η ΝΔ, με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρονται σε τεχνική εταιρεία του αδελφού του πρωθυπουργού. "Όσο επανέρχεστε τόσο εκτίθεστε", είναι η απάντηση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

Για "συσκότιση της υπόθεσης που αφορά τον αδελφό του πρωθυπουργού" κάνει λόγο η ΝΔ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Κυριακή.
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Αντί συγκεκριμένων απαντήσεων, οι συνεργάτες του κ. Τσίπρα επιχειρούν από χθες να συσκοτίσουν την υπόθεση που αφορά τον αδερφό του πρωθυπουργού πετώντας, κατά την προσφιλή τακτική τους, λάσπη.
Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες και η Νέα Δημοκρατία επιβεβαιώνεται πλήρως δια του πλέον αρμοδίου προσώπου. Του δικηγόρου του κ. Δημήτρη Τσίπρα, κ. Γιάννη Ματζουράνη. Στην παρέμβασή του στο Σκαι, ο κ. Ματζουράνης, παραδέχθηκε σήμερα ότι ο κ. Δημήτρης Τσίπρας, όχι μόνον δικάστηκε επειδή η εταιρεία του υπέβαλε πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα για να λάβει ένα δημόσιο έργο ύψους 1,1 εκ. ευρώ, αλλά και ότι δεν εξέτισε την ποινή του χάριν και μόνον του φωτογραφικού νόμου του κ. Παρασκευόπουλου που παρέγραψε το αδίκημά του.
Ύστερα από αυτά, τίθεται ευθέως το ερώτημα: σε ποια ευρωπαϊκή χώρα θα επιχειρούσε ο αδερφός του πρωθυπουργού να διεκδικήσει δημόσιο έργο με πλαστή ασφαλιστική ενημερότητα, θα δικαζόταν και θα αθωωνόταν με φωτογραφική διάταξη και η κυβέρνηση θα είχε και το θράσος να εγκαλεί τα Μ.Μ.Ε. και την Αξιωματική Αντιπολίτευση επειδή αποκαλύπτουν το σκάνδαλο;».
Από τη μεριά του Μαξίμου, μένουν σταθεροί σε όσα ανακοινώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, μετά την τελευταία ανακοίνωση της ΝΔ.
"Η ΝΔ, όμως, σε αντίθεση με τις εφημερίδες του συνεταίρου του αρχηγού της, είναι αξιωματική αντιπολίτευση και όχι ρυπαρό έντυπο, που το εκδίδουν άνθρωποι του υποκόσμου. Την καλούμε, λοιπόν, να παρουσιάσει άμεσα τα στοιχεία που αποδεικνύουν καταδίκη και μη έκτιση ποινής του αδερφού του Πρωθυπουργού. Ειδάλλως, εκτός από κοινοί συκοφάντες, θα είναι και υπόλογοι κατά το νόμο. ΥΓ. Να επανέλθετε. Όσο επανέρχεστε τόσο εκτίθεστε και άλλο τόσο μεγαλώνει το ποσό της αποζημίωσης που θα επιδικαστεί", ανέφεραν από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.

Πηγή: news247.gr