Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018 15:55

Γ. Κατρούγκαλος: Ξαναζεσταμένο φαγητό οι επιθέσεις συγκοινωνούντων δοχείων λάσπης κατά του πρωθυπουργού

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Γ. Κατρούγκαλος: Ξαναζεσταμένο φαγητό οι επιθέσεις συγκοινωνούντων δοχείων λάσπης κατά του πρωθυπουργού

«Ας είναι η αντιπαράθεση σκληρή. Να είναι τίμια όμως. Να είναι πάνω στις πραγματικές πολιτικές διαφορές που έχουν τα κόμματα ή στα προβλήματα του τόπου», ζήτησε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, προσθέτοντας ότι «η αντιμετώπιση του φαινομένου της διαφθοράς και μάλιστα με την εκδοχή της αυτή που συναντάται με την ποιότητα της δημοκρατίας μας δηλαδή με αυτό που συνηθίζουμε να ονομάζουμε διαπλοκή, διαφθορά». Και, «αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα για τη χώρα. Ένας από τους λόγους που κατέρρευσε το παλιό πολιτικό σύστημα είναι ακριβώς γιατί υπάρχει η βαθιά αυτή πεποίθηση. Νομίζω σε κάθε Ελληνα πολίτη. Ότι δεν πήγαινε καλά το πράγμα και πρέπει να το αλλάξουμε».

Περισσότερο αναλυτικός στη συνέχεια, ο κ. Κατρούγκαλος δήλωσε ότι βρίσκεται σε αντίφαση ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης όταν λέει ότι δεν ξέρει τον Κ. Φρουζή και μετά να φαίνεται ότι του οργάνωνε εκείνος προεκλογικές συγκεντρώσεις, και «το κυριότερο, η οικειότητα της επικοινωνίας να τον λέει "Κυριάκο", δεν λες κάποιον που δεν ξέρεις με το μικρό του όνομα. Αυτό όμως είναι διαφορετικό ποιοτικά με την προσπάθεια που γίνεται από τη Νέα Δημοκρατία να ανακατασκευαστούν σκάνδαλα».

Για το τελευταίο ειδικότερα, ο Γ. Κατρούγκαλος υπογράμμισε ότι του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το «όργιο δημοσιεύσεων το Σαββατοκύριακο για υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια του πρωθυπουργού, τα αδέρφια του και τον αδερφό του πατέρα του, τον θείο του. Και μού έκανε εντύπωση ότι κυρίως τα ίδια πράγματα τα είχα διαβάσει το 2012 και το 2016 σε αντίστοιχες προσπάθειες που έγιναν τότε από πάλι φιλικά Μέσα προς το χώρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για να δημιουργηθούν εντυπώσεις. Τόσο κενά περιεχομένου ήταν και τα δύο αυτά γεγονότα που και το '12 και το '16 στη σχετική δημοσιότητα είναι ζήτημα αν "έζησαν" λίγες ώρες στο ίντερνετ».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER