Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018 12:40

Πάνος Καμμένος: Σήμερα είναι η ημέρα που η Ελλάδα βγαίνει οριστικά από την εποχή των μνημονίων

Γράφτηκε από την
Πάνος Καμμένος: Σήμερα είναι η ημέρα που η Ελλάδα βγαίνει οριστικά από την εποχή των μνημονίων

"Πολλές φορές ακούμπησα το πληκτρολόγιο του υπολογιστή μου αυτή την περίοδο που ο Ελληνικός Λαός μας εμπιστεύτηκε την διακυβέρνηση της Πατρίδας για να γράψω σε αυτή τη σελίδα που γεννήθηκαν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ”, αναφέρει ο Πάνος Καμμένος πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. Και συνέχισε ως εξής:

«Αντιστάθηκα γιατί θεώρησα πάντα ότι αυτή τη σελίδα δεν πρέπει να μπει στον πόλεμο που δεχτήκαμε σαν κίνημα και εγώ προσωπικά, πρέπει εδώ να ξανασυναντηθούμε όχι μόνον όσοι αντέξαμε, αλλά και όσοι με οποιονδήποτε τρόπο σε οποιαδήποτε στιγμή με οποιαδήποτε ιδιότητα συμμετείχαμε στο κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Εδώ να κάνουμε τον απολογισμό, εδώ να ξανασυναντηθούμε, εδώ να ξαναγεννηθούμε, εδώ να πούμε στον Ελληνικό Λαό τι καταφέραμε και τι μπορούμε ακόμη να προσφέρουμε. Εδώ υπάρχει ότι υποσχεθήκαμε και ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ ΠΟΤΕ", υπογραμμίζει ο κ. Καμμένος.

"Σήμερα είναι η ημέρα που ο πρώτος στόχος μας επετεύχθη. Η Ελλάδα βγαίνει οριστικά από την εποχή των μνημονίων. Η Ελλάδα παίρνει πίσω την εθνική της κυριαρχία. Και αυτό χάρη και στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Έφυγαν πολλοί συναγωνιστές από τότε που ξεκινήσαμε, ήλθαν άλλοι αλλά αντέξαμε. Είμαστε το μόνο κόμμα της Μεταπολίτευσης που δεν κατάπιαν οι νταβατζήδες της.

Κερδίσαμε 5 εκλογές κόντρα σε όλους τους δημοσκόπους. Κυβερνούμε 4 χρόνια και βγάζουμε την Ελλάδα ισχυρή από την λαίλαπα με πολλά θύματα αλλά όρθια.

Έχουμε άλλες δύο υποχρεώσεις. Η πρώτη να καθαρίσουμε οριστικά την χώρα από τους κλέφτες, τους νταβατζήδες και τα όργανά τους. Η δεύτερη, μέχρι τις εκλογές να οδηγήσουμε την χώρα στην ανάπτυξη ισχυροποιώντας όλους τους Έλληνες.

Θα το πετύχουμε.

Καλώ σήμερα όσους δεν άντεξαν, όσους λύγισαν, όσους με λάθη μας πικράναμε, όσους όμως με οποιονδήποτε τρόπο συνέβαλαν στην πορεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Καλώ όλες και όλους τους Έλληνες.

Να ξανασυναντηθούμε σε ένα μεγάλο δημοκρατικό ανοιχτό Συνέδριο να γίνουμε πλέον αυτοδύναμο κίνημα εξουσίας.

Μπορούμε.

Είμαστε πολλοί

Είμαστε Ανεξάρτητοι

Είμαστε Έλληνες" καταλήγει στην ανάρτησή του ο κ. Καμμένος.

Η ανάρτηση του Προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Εθνικής 'Αμυνας, συνοδεύεται από το προεκλογικό σποτ των ΑΝΕΛ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 


NEWSLETTER