Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 15:11

Βασίλης Λεβέντης: Οι εκλογές θα γίνουν πριν ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή

Γράφτηκε από την
Βασίλης Λεβέντης: Οι εκλογές θα γίνουν πριν ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή

Την εκτίμηση ότι «οι εκλογές θα γίνουν πριν ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή για να πετάξει έτσι την "καυτή πατάτα" στον Κυριάκο Μητσοτάκη» εξέφρασε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, επαναλαμβάνοντας ότι «η προδοσία έγινε από Τσίπρα και Κοτζιά στις Πρέσπες, τη στιγμή που το 80% του ελληνικού λαού δεν συμφωνεί με τη συγκεκριμένη συμφωνία».

Σχολίασε, δε, ότι «ο κ. Τσίπρας απέφυγε τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου και την σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών».

«Η ΝΔ θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση εάν η συμφωνία δεν έχει ψηφιστεί από την παρούσα κυβέρνηση, γιατί τότε ο κ. Μητσοτάκης, αν είναι πρωθυπουργός, θα πιεστεί από τον διεθνή παράγοντα (ΗΠΑ και Βερολίνο) να κλείσει το θέμα γρήγορα και έτσι θα γελοιοποιηθεί, αφού σήμερα λέει ότι η συμφωνία είναι κακή για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού» τόνισε ο κ. Λεβέντης.

Όσον αφορά τον Ρουβίκωνα, χαρακτήρισε «"κλαδική" του ΣΥΡΙΖΑ τα μέλη του Ρουβίκωνα», εξηγώντας ότι «τόσο καιρό σπάνε και καταστρέφουνε ιδιωτική και δημόσια περιουσία χωρίς να λογοδοτούν σε κανέναν. Είναι ένα αρνητικό φαινόμενο της κοινωνίας, το οποίο, δυστυχώς, αποδεχτήκαμε».

Τέλος, για το θέμα των συντάξεων, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επισήμανε ότι «τα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΑΝΕΛ δεν λένε την αλήθεια στον ελληνικό λαό, αφού γνωρίζουν ότι μετά τις 15 Οκτωβρίου θα έχουμε την απάντηση των δανειστών. Μέχρι τότε όλα τα κόμματα παίζουν επικοινωνιακά παιχνίδια».

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER