Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018 15:51

Λευτέρης Αυγενάκης: Aμεσες οι ενέργειες της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Λευτέρης Αυγενάκης: Aμεσες οι ενέργειες της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

«Η πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης περιορίστηκε χάρη στις άμεσες και καλά συντονισμένες ενέργειες των στελεχών της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ», δήλωσε ο Γραμματέας ΠΕ της Νέας Δημοκρατία Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος βρέθηκε στο πεδίο των επιχειρήσεων κατάσβεσης της πυρκαγιάς που ξέσπασε σήμερα το πρωί, σε κτήριο των φοιτητικών εστιών εντός του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ηράκλειο.

Ο κ. Αυγενάκης δήλωσε: «Οι 69 φοιτητές ενημερώθηκαν έγκαιρα μετά από συντονισμένες ενέργειες της πρυτανικής αρχής και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια εκτός φοιτητικής εστίας. Ελπίζουμε η αναστάτωση των ασθενών, ιατρικού, νοσηλευτικού προσωπικού και συνοδών στο Βενιζέλειο νοσοκομείο να αποκατασταθεί το συντομότερο». Αναφέρθηκε επίσης και στους δεκάδες εθελοντές που έτρεξαν και συνέβαλαν και εκείνοι στην έγκαιρη κατάσβεση και τον έλεγχο της φωτιάς χαρακτηρίζοντας τους ως αξιέπαινους.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο κ. Αυγενάκης, μετέβη στο σημείο «μετά από εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας μαζί με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Βαγγέλη Καρκανάκη, και όπως ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε, είχε συνεχή ενημέρωση για όλη την επιχείρηση κατάσβεσης και την εξέλιξη της φωτιάς, καθώς επίσης θα ενημερωθεί άμεσα μετά την καταγραφή των ζημιών, για το πρόβλημα στέγασης που θα αντιμετωπίσουν οι φοιτητές που διέμεναν στις πληγείσες από την φωτιά εστίες».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER